Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Järjestelyä...Miehen piti olla eilen yötä siellä Vivamossa, mutta yllätys, yllätys, kun meikäläinen oli juuri saanut siivottua kirjahyllyn, niin kuulin kun ovi aukesi. Kerkisin vaan ajattelemaan pikaisesti, että eikös ovi ollutkaan lukossa/kuka sieltä tulee...niin miekkonenhan sieltä ilmestyi.Mulla on tapana tehdä kaikenlaisia järjestely- ja kaapin siivous hommia, sillon kun mies ei oo kotona tai on nokosilla...niin siis nytkin.
No ihan kiva oli kun tuli, niin tuli saunassakin käytyä ja jätskiä syötyä. Muuten olin unohtanut koko saunan, kun tuntui ihan pyhältä, niinkuin olikin.
Puhuin muuten lööperiä eilen siitä tikkien pois otosta, kun en tiennyt, että olivat ottaneet muutaman alimman hakasen vain pois, kun yläosassa oli tulehdusta, niin hakaset sinne sai vielä jäädä ja sai antibiootti kuurin. Hyvä niin. Eipä siis miekkonen saanut vielä kunnolla saunaan tulla, mutta sai käydä lämpimässä saunassa suihkussa (muutenhan meiän sauna/suihku on puoliviileä, mutta hyvin siellä silloinkin suihkussa käy).
On nimittäin menneisyydessä kokemusta kylmemmästäkin suihkutilasta eräästä vuokra-asunnosta. Siellä meillä ei ollut omaa suihkua, vaan suihku oli pihan toisella puolella kylmässä saunatilassa. Silloin kyllä kaipasi talvella omaa suihkua :)Kesällähän se kyllä menetteli ihanhyvin.

No ompa tänäänkin tullut jo järjestettyä kaksi vaatekaappia (vaikka siellä ei aiota joulua viettääkkään :) , mutta tulipahan raivattua viimeiset kesävaatteet pois. Mun ulkovaate kaapistakin meni vielä monta takkia vinttiin meneviin ja yks verkkapusero pyykkiin ja yks laukku pois meneviin. Ja tavallisesta kaapista jotain kesäpuseroita vinttiin.
Liinavaatekaapin olin järjestänyt jo joskus viikko sitten, mutta sen päällinen sai uuden liinan ja järjetyksen samalla. Huomasin samalla, että mulle on tullut vähän väri ähky , kokeilin värikkäitä lasisia kynttilän jalkoja johonkin, mutta eivät löytäneet paikkaansa ainakaan vielä.


Lisäksi olen huomannut jo pitemmän aikaa, että mulla on ihan liikaa koriste-esineitä ja kynttilän jalkoja,kun ei meillä oikeastaan ole mitään vapaita tasojakaan eikä ikkuna lautojakaan, muuta kuin keittiössä se kapea sekä vinttikamarissa. Samasta syystä on myös liikaa joulutavaroita. Myös tauluja on liikaa, varsinkin miehen äidin tekemiä kanavatyö-tauluja, kun meillä on niin pienet seinätilat ja itseasiassa olen vähän kyllästynyt noihin kanavatyö-tauluihin, kun ne vuosia olivat esillä...nyt olen pitänyt enimmäkseen muita tauluja.Nyt jouluksi täytyy kyllä varmaan kaivaa esiin se iso kanavatyö talvimaisemasta, se on kyllä kaunis!
Nyt tuli nälkä, pitää mennä katsomaan ruokapuolta, on siellä ainakin eilistä kanaa ja riisiä. Hyvää toista adventtia!

ps. lisäsin vielä illan adventti kynttilät tänne :)


10 kommenttia:

 1. Hyvää toista adventtia myös teille! Kiva, että mies tuli kotiin.
  Se on totta, että tavaraa on. Ja on kaikkea vanhemmilta ja isovanhemmiltakin perittyä, ja siihen päälle vielä itse ostetut. Ei pitäisikään kyllä ostaa, vaan pikemminkin karsia. Mutta mistäs karsit, kun perintöjutuista ei raaski luopua ja niistä itse ostetuista tietysti tykkää :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on nähtävä :) Mies lähti taas aamulla näytelmiin, mutta tulee kohta kotiin, kun on huominen vapaa hällä.

   Poista
 2. Siunattua toista adventtia. Miun tekis mieli joskus mennä sinne Vivamoon katsomaan niitä näytelmiä, ovat kuulemma tosi mahtavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa mennä, katsojat on niistä pitäneet :) Itsekin olen kaikki näytelmät käynyt katsomassa vähintään yhden kerran.

   Poista
 3. ♥Oikein hyvää ". adventti-iltapäivää! Kauniit asetelmat!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa toisen adventin iltaa! Kyllä vain sitä tavaraa kertyy, pitäisi muuttaa kai säännöllisesti, että vähän kovemmalla kädellä tulisi karsittua, mutta kun niitä ihanuusaarteita vain on niin paljon eikä niistä henno luopua. Kaappisiivo odottaa täälläkin!

  VastaaPoista
 5. Kivaa adventtien aikaa ja kiitos kun kuusi pullo on kauniisti esillä !

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)