Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 30. lokakuuta 2014

Kuistia ja helmiä


Tänään siivosin vähän kuistia, joka aina sotkeentuu, kun sinne aina kertyy kaikkea ylimääräistä. Siinä samalla raivasin sieltä viimeiset kesätavarat ja huomasin myös , että kuistin ikkunat olivat auringon paisteessa niin likaiset....jäivät nimittäin kesällä pesemättä...ja kun isommassa ikkunassa ei ollut mitään verhoa peittämässä sitä.
Niinpä laitoin siihen talon mukana tulleet verhot, jotka olivat saunassa ja pukuhuoneessa aluksi.Ihan kivalta näytti tuo pinkinpunerva sävy :)


Pavijongissa ollut "tuikkukruunu" on nyt ollut kuistilla.

Keltaruskeaa lasia on ikkunalla.
Ostin tänään rautalankaa ja kun mies lähti illalla katsomaan kaukalopalloa ilmaisnäytökseen, niin minä kiipesin vinttikamariin tekemään helmi-hiutaleita.
Valkoisen olin jo tehnyt aiemmin ja nyt tein kaksi uutta: lilan ja sinervän. Vaaleat ja yleensäkin pienet helmet olivat niin vähissä, että piti tehdä tuollaisia väri-hiutaleita.
Ripustusnauhat ovat vaatteissa olleita ohuita silkkinauhoja, jotka pistän aina talteen (niinkuin kaiken muunkin:) ja tyttöni on myös säästänyt niitä mulle.Ripustin ne toistaiseksi vinttikamarin pitsiverhoon.


Samalla kun siellä työhuoneessani olin, niin otin käyttöön miehen veljen perintönä tulleen seinäkellon. Siinähän oli se kello rikki, niin laitoin tilalle ihan tavallisen vanhan patterikellomme.Niin nyt se ainakin näyttää oikeaa aikaa.Tänään vasta oikeastaan todella ymmärsin sen, että lauantaina on pyhä, se ois pakko jotain siivota huomenna...en tosiaankaan ole siivoushullu...niin se ei ole mun himohommaa. Katsoin yhtenä päivänä telkasta ohjelmaa Siivoushullut. Aloitin sen katsomisen kesken kaiken, mutta käsittääkseni sen idea oli se, että jotkut jotka oikeasti olivat siivoushulluja menivät siivoamaan ja auttamaan tavaran hävityksessä ihmisiä jotka elivät kauheassa kaaoksessa ja tavarapaljoudessa.
Mä olen noitten puolivälissä, eli varmaan suht normaali...:D
Hyvää yötä ja huomista!

3 kommenttia:

  1. Minäkin just askartelin tuollaisia helmi-hitaleita, on aikasta mukavaa puuhaa.. Ihanaa fiilitä kuvissasi - mukavaa viikonloppua.. Laitan puketin tulemaan alkuviikosta nyt en ennätä kun nuo työt pakkaa pahasti päälle =)

    VastaaPoista
  2. Kivaa kaksinkertaista pyhää sullekin :) Ja kiitos!

    VastaaPoista
  3. Ah, mitä kaikkea ihanaa värikästä sisustusta! :) ♥

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)