Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 1. elokuuta 2014

Kuistin väripläjäys :)Rupesin tänään joutessani siivoamaan kuistia ja ajattelin samalla muuttaa jotenkin sen ulkonäköä, kun olin jo taas kyllästynyt siihen ja lisäksi se oli jollankin kumman tavalla taas sotkussa :)Ehkä jo valmistaudun henkisesti syksyyn, vaikka helteet kuulemma jatkuvatkin.Onhan tuo keltainen kyllä auringonkin väri, mutta myös syksyn lehtien.Kerran mainitsinkin, että ostin kirppikseltä kirkkaankeltaisen kappaverhon...no ei se kuitenkaan sitten löytänyt paikkaansa, vaan odotti vintissä hengarilta roikkuen.
Tänään se sitten päätyi kuistin ikkunaan ja samalla sinne päätyivät myös "muffinssi-vuoka valoni".Tosi vaikeaa ottaa kuvaa ikkunaa vasten kun on niin kirkasta ulkona....ehkä tästä jotain kuitenkin näkee.
Toisesta ikkunasta otin myös entisen valoverhon ja jätin pelkästään talon entisen rullaverhon, joka on aina siinä ollut, mutta en koskaan ole käyttänyt...ei kyllä taida näkyä tässä kuvassa...


Mutta tässä näkyy...


Tuon raidallisen pyöreän tyynyn tein niin, että laitoin vintistä löytämäni pikku tyynyn päälle jakkaran "baskerin", joka myös vietti lepo-aikaa vintissä.


Tai oikeastaan kahden jakkaran baskerit, toiselta puolelta se on turkoosi-valkoinen.Hipsu oli eilen kuistilla ja kun kuuli pihaan tulevan vieraan auton, meni penkillä olevan täkin alle piiloon, niin että pää vain näkyi.. no onneksi (Hipsun mielestä)vieras ei sisään tullutkaan, muuten Hipsu olisi varmaan livahtanut ulos.Kissat aina väistelee vieraita, kumma kyllä, kun meillä niitä kuitenkin usein käy.

Eilinen vieras toi meille vain puita rakennustyömaalta. Mutta tänään pitäisi tulla kolme kaveria isännän kanssa savusaunaan illalla. Minä lähdenkin yhden ystävän kanssa telttakokoukseen :)Ruoka-aika :)Pitäsköhän itsekin jotain syödä.. heissan taas !10 kommenttia:

 1. Kuistillanne paistaa aurinko pilvisenäkin päivänä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ajattelinkin, että kun syksy tulee, niin edes kuisti piristäisi mieltä:)

   Poista
 2. Kyllä - ihanan pirtsakka kuisti - tuo keltainen on kuin aurinko!! Kuppivalot on hauskat<3
  Mukavaa viikonloppua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin nyt kun siihen ei vielä ole tottunut (lue kyllästynyt) niin oikein valaisee kuistin tuo keltainen :) Ja kuistin vaaleankeltaiset seinätkin korostuu.. Samoin sinne kivaa viikonloppua!

   Poista
 3. Kivan ja pirteän näköistä ja ihanasti kaikkea on paljon..kaunis kisti..kaikki kissat ei tykkää vieraista ne haluaa olla vaan teidän kanssa :) Tykkään kovasti kissoista ne on vaan niin suloisia mutta ei voi kun katsella kissojen kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa vähän liikaakin tavaraa on aina vaan kuistilla...

   Poista
 4. Iloinen kuisti! Sinä osaat järjestellä ja sisustaa kivasti!

  VastaaPoista
 5. ♥pirtsakka kuisti, siellä varmasti viihtyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt se on vielä liian kuuma, mutta kun ilmat vähän jäähtyy, niin sitten voi taas kuistillakin olla :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)