Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 30. elokuuta 2014

Hoh-hoijaa!


En muuta osaa sanoa, kun sellaista haipakkaa on ollut, ettei ole edes nettiin jaksanut / kerinnyt.Vaikkei ollut kuin neljä päivää töitä peräkkäin, mutta kun sekä torstai- että perjantai-illat olivat myös menoa, niin kyllä huomaa, ettei kotonakaan ole mitään kerinnyt tehdä.Tällaiselta meillä tänä aamuna näytti.
Näin sitä vaan kahden aikuisenkin taloudessa sotkua tulee, jos ei kerkiä järjestelyyn paneutua. Mies oli kyllä eilen osan päivästä kotona, mutta hän ei kyllä siivoa yleensäkään.Pikemminkin päin vastoin :)
Vähän siistimmältä nyt näyttää, kun aamusta imuroin ja vähän järjestelin. Miehen "sohvapöytänä" toimiva rahi on kyllä täynnä lehtiä ja papereita edelleen.Omia käsitöitäni en ole kerinnyt vielä levitellä :)
Tosiaan eilen läksin kotoa aamulla 15 yli 7 ja olin illalla kotona 15 yli 10, jonka jälkeen käytettiin vielä koirat ulkona (meillä on Elmon kaverina yksi pieni hoitokoira, jonka perhe lähti kahdeksi viikoksi ulkomaille)ja minä ruokin kissat. Jotka sivumennen sanoen asustavat nyt vinttikammarissa, kun pelkäävät vierasta koiraa.Koiran isäntäväeltä saimme näin ihanan krysanteemin, jonka laitoin paviljongin oven pieleen.Ihanasti kukkii!!Tässä yhtenä kertana, ennen töitä, sain vihdoin korjattua vaatteita, jotka sitä odottivat. Siitä innostuneena tuunasin myös topin, joka oli vintissä ollut jo pari vuotta. Se oli vähän liian tiukka hiha-aukoista ja niiden kirjailu oli purkautunut, toppi oli myös liian lyhyt, mutta en raaskinut heittää sitä pois tuon peili-kirjaillun koristeen takia.Joka minusta oli kaunis ja turkoosi-musta väritys myös kiva.
Niinpä leikkasin kädenteitä vähän isommiksi ja purkasin niiden kirjailun kokonaan pois. Ompelin vain käännöksen sisäänpäin.Entiseen helmaan ompelin jonkun tytön entisistä trikoohousuista tulleen leveän vyötärokaitaleen "lisäpituudeksi`", niin että entinen helmakirjailu jäi näkyviin. Ihan kiva tuli ja on itse asiassa ylläni nyt farkkujen kanssa.Kuistin valojakin on jonkun kerran tullut pidettyä päällä. Kyllä muuten eilen illallakin oli jo ihan pimeää kun tulimme kotiin.Mulla on ollut nilkka kipeänä, juuri sen neljä päivää, jotka olin töissä. Se jotenkin "niksahti" ihan itestään samalla tavalla kuin kesälläkin kerran.En kovin paljoa ylimääräistä ole voinut kävellä ja pitää kävellessä sitä varoa. On se kyllä nyt jo parempi, kun olen siinä nilkkatukea pitänyt.Ja Voltareenia käyttänyt.Eipä tässä muuta, kuin rentouttavaa viikonloppua! Otetaan mallia Rasmuksesta :)Ps. Kiva kun ootte olemassa <3

10 kommenttia:

 1. Joskus se vaan on se kiire riesana - ja tuo yläkuva tuntuu kovin tutulta. Ja lohdulliselta. Meillä Isäntä kyllä siivoaa - eli se työntää kaikki tavarat jonnekin kaapin ovien taakse ja imuroi keskilattian. Minulla on paljon isompi homma yrittää etsiskellä niitä kadonneita tavaroita ties mistä ja hakea se imuri uudelleen esille. Ties mistä. Ei ainakaan siivouskaapista sitä löydy;)
  Ihanaa kesän viimeistä viikonloppua ja Rasmuksen asento tuntuu juuri nyt houkuttelevalta!

  VastaaPoista
 2. Rentouttavaa viikonloppua Sinullekin;) Jos on viikolla haipakkaa, niin sitä suuremmalla syyllä pitää sitten ottaa rennosti!

  VastaaPoista
 3. Rentouttavaa viikonloppua Sinullekin;) Jos on viikolla haipakkaa, niin sitä suuremmalla syyllä pitää sitten ottaa rennosti!

  VastaaPoista
 4. Sellata seon, ei kerkiä oikein nettiä vilkaista tai ei jaksa edes avata jos ei oo pakko. Ihanat valot, ja tarpeen jo kun on niin pimeetä.
  Tuo kukkakin on tosi hieno, miks ne aina toisilla näyttää niin kauniilta :)

  VastaaPoista
 5. Helpottavaa kuulla että tuo sotkeminen ei ole yksin meillä kahden henken taludessa vaan myöskin teillä ja sama vika ei se meilläkään edes imuroi ja lähtee ulos kun mä siivoan eli tosi raivostuttavaa kun sotkee sais myös siivota.
  Ihanan värinen kryssa , mulla on vaan valkoisia ja keltaisia kun valaisevat jotenkin kivasti ulkoan myös.
  Mukavaa alkavaa syyskuutakin.

  VastaaPoista
 6. Nopeasti se koti alkaa rönsyilemään meilläkin, vaikkei ole kuin 3 tyyppiä taloudessa.. no, välillä saa rönsyilläkin=)
  Kaunis on syyskukka, upea väri. Valoja on mukava jo laitella sinne tänne, kivasti antaa tunnelmaa iltoihin.. Heh..meitin Sulolla on ihan samat asennot teitin Rasmuksen kanssa ja taidan itsekin pikkusen oikasta.. mukavaa sunnuntai-iltaa teille sinne<3

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Itsellä on ollut tänään vaikeuksia kommenttien julkaisemisessa, joten laitan tään yhteisen kommentin, jos kone suostuu julkaseen sen..

  VastaaPoista
 8. ♥ Ihanan kodikasta! Kotona voi väilllä "sotkeakkin" :) Mukavaa päivää Sesselle!

  VastaaPoista
 9. Sinulla on taito hyppysissä tehdä kaikenlaista. Kyllä ne kissat koiriin tottuu muutamassa päivässä, viikossa?
  Toivotaan, että nilkkasi on parempi. Itse aloitin jumpan ja polvi vihlaisi aina välillä ja ajattelin jutun jäävän siihen, mutta paremmaksi vain tuli.
  Rasmukselle rapsutuksia : )

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)