Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 27. toukokuuta 2014

Vilpoisaa kirppistelyä

Ensin kuitenkin muutama kuva aurinkoiselta pihamaalta vuorokausi sitten.Suurensin jälleen kukkamaata, kun kylvin siihen unikoita.Ja kun siellä on tyhjää tilaa, joissa ei vielä kasva mitään, tai ihan pieniä alkuja vasta, laittelin sinne kaikenlaista rekvisiittaa suojelemaan maata kissojen ja koirien kaivamiselta ja rapsuttelulta (sitä nääs ei saa kaivaa ja rapsutella muut kuin minä :D ).Tästä näette:

Eilen illalla oli jo hyvinkin viileä tuulonen, kun Elmoa ulkona käyttelin vain shortsit ja toppi päällä.Tänä aamuna mittari näytti jotain 8 astetta.Kaupunkiin läksimme, niin piti olla jo takki päällä ja silti oli vähän viileä. Äkkiä ne säät vaihtuu! Kaupungissa käydessämme kerrankin olin jo valmis lähtemään kotiin, kun mies kysyi minulta haluanko kirppikselle !! No kyllähän tietty se mulle kävi ja kyllä kannattikin :) Tässä löytöjä: Iso soikea peili, hinta alennettu 2 euroon, puinen pieni hylly myös 2 e, vihreä posliinipurkki 0,50 e, kirja 1 e, sitruunan muotoinen munakello 1 e, alustana oleva matto 1,50 e.
Kävimme vielä toisellakin kirppiksellä, kun mies katseli sieltä työkaluja ja ostikin työvalon sieltä. Minä ostin tuon lasipurkin 0,50 e.
Puinen hylly pääsi jo hetipuoleen keittiön seinälle.Peilin, jossa on beessit kehykset, ajattelisin sopivan vanhan senkin yläpuolelle, ongelmana on vaan tämä 70-luvun hylly, joka pitäisi sitten ottaa pois. Mulla oli tuossa hyllyn alla ensin tämä tietokone-pöytä, niin se oli hyvä säilytyskaluste...nyt siinä on vaan kaikkea turhaa tavaraa...Jää vaan taas turhia reikiä seinään, jos sen ottaa pois.
On tämä sisustaminen vaikeaa :)...Mutta huomenna taas töihin ja sitten onkin Helatorstai, sitten taas yksi päivä töitä ja sen jälkeen viikonloppu, näillä mennään :) Mukavaa loppuviikkoa!

10 kommenttia:

 1. Kyllä kirpparit on ihania! Hienoja löytöjä! Ihanat kukkapenkit sinulla.

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia taas. Mukavaa keskiviikkoa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika stressaava työpäivä keskiviikkona, mutta onneksi siitäkin selvittiin :)

   Poista
 3. Ihanat kukkapenkit.
  Mukavaa Helatorstaita. ♥ ♥

  VastaaPoista
 4. Hylly pois ja peili tilalle. Vähän silotetta naulanreikiin ja kyllä se siitä : ) Iso piha teillä vaatii ison kukkapenkin ja sievästi olet suunnitellutkin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä varmaan sen peilin siihen jossain välissä laitankin :)

   Poista
 5. ♥ jee, mulla samanlainen sammakko, ja otin eilen kuvia ) :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)