Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Arvaa harmittiko...., mutta myös lintujen laulua ja ihania kesäkukkia


Hyvää sunnuntai-iltaa! Tänään kuvat ovat vanhoja kukkakuvia koneelta, kun ei juurikaan ole tullut uusia nyt otettua.

Otsikko liittyy siihen, että jos muistatte että "ennenvanhaan" mulla oli vaatekaappina olohuoneen komero, jossa on vain vaatetanko. Ja hyllytilana mulla oli pieni hyllykkö komeron lattialla ja pari koria pikkuvaatteille eli alusvaatteille ja sukille.Ja olin niin iloinen välillä kun mulla oli tytön entinen vaatekaappi hyllyvaatteille ja tankokaapissa oli vaan hengarivaatteet ja komeron lattialla käytössä olevien vaatteiden pino sekä kenkäteline.
Valitettavasti ollaan taas palattu entiseen, koska mies tarvitsi vaatekaapin tänne alas, ettei tarvitse kipeällä jalalla kiivetä rappuja yläkerran kaapille, joten luovutin hyllykaapin hänelle ja palasin itse takaisin entiseen täpö täyteen kaappiin, kenkäteline meni vinttiin kesäkenkineen.
Mutta mitäpä sitä ei rakkaansa vuoksi ..ja niin edelleen...


Mies kävi perjantaina ortopedillä ja nyt pitäisi muutaman kuukauden sisällä päästä tekonivel-leikkaukseen.
Itse olen pähkäillyt työjuttuja, kun on ollut pari vaihtoehtoa esillä ja mielessä, mutta luulen että jatkan tällä entisellä tyylillä ainakin kesään asti. Ja yritän nyt tehdä sen neljä päivää viikossa töitä ja kolme päivää vapaata, että palautuu viikonloppuna.
Viime viikollakin olin vain sen neljä päivää töissä ja silti olin tosi väsynyt lauantaina, en jaksanut edes siivota ja oli pakko nukkua kunnon päiväunetkin, vasta sen jälkeen alko olla normaali olo.Yritän nyt sitten huomenna siivota aamupäivällä ja iltapäivällä onkin fysioterapia.Tänään linnut lauloivat ulkona, mikä oli ihanaa! Kävin sauvalenkillä, onneksi en lähtenyt kumisaappailla, niinkuin ensin meinasin, vaan laitoin kunnon kengät. Tie oli nimittäin niin jäinen, ei olis kumppareilla pysynyt pystyssä. Oli oikein "Liisan liukkaat ja Kaisan kaljamat" vaikkei ookkaan marraskuu. Tarkkana sai olla ja onneks sauvat tuki.
Nuorin tyttönikin saavutti täysi-ikäisyyden viime viikolla.Joten nyt sitä ollaan aikuisten lasten äiti, ainakin noin virallisesti.


Mies lähti taas kokeilemaan onnistuuko sählyn peluu, kyllä oli ainakin viime sunnuntaina pelannut.Hän kun on niin liikkuvainen luonnoltaan, niin on kärsinyt siitä, ettei ole päässyt juoksulenkeille eikä sählyn peluukaan ole aina onnistunut.


Hyvää alkavaa viikkoa juuri sinulle!

4 kommenttia:

 1. Ihanan kesäsiä kuvia sulla :)). Mukavaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hei, toivotaan että, tavarat löytää paikkansa ja vaivat paranee.
  Kevät väsyttää toisia enemmän kuin toisia, ennen sanottiin että on kevätväsymystä. kait se oli silloin vitamiinien puutetta.

  VastaaPoista
 3. Hyvää tätä viikkoa myös Sinulle! Minä huomasin myös tässä aivan lähipäivinä, että linnut ovat alkaneet laulamaan;)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)