Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Talvikelillä


Mitä voi tehdä talvikelillä?

Tänään muutaman flunssaisen ja väsyneen oloisen päivän jälkeen piristyin sen verran, että läksin miehen kanssa lumitöihin. Lunta satoi kyllä edelleen, ja itse asiassa sataa vieläkin, mutta saipahan entiset (yön aikana tulleet) kerrokset pois.

Tämän jälkeen tehtiin pieni sauvakävelylenkki. Tietäkään ei oltu vielä aurattu ja vain pari autoa oli siinä kulkenut.Jossain vaiheessa käännyimme takaisin ja poikkesimme vielä pienempää (ja lumisempaa) tietä joen rantaan.Koirat olivat mukana ja innoissaan juoksentelivat pitkin poikin.

Päätin tehdä lumienkelin ja ottaa siitä kuvan todistukseksi etten ole vielä liian vanha tekemään lumienkeleitä :D . Mutta kuinkas kävikään...tein kyllä lumienkelin, mutta Elmo oli niin ihmeissään, miksi makasin lumella, että ryntäsi pyörimään ympärilläni ja sotki koko enkelin...


Siksipä kuvia vain koiristaElmo, kuuraparta, tuiskutukka
Ja tässä molemmat: Elmo ja Busse.Tässä kuvassa näkyy selvästi Bussen jalkavamma, joka sillä on ollut pienestä asti. Eli toinen etutassu on jäänyt pieneksi ja epämuodostunut, hyvin se on kuitenkin selvinnyt elämästä kolmijalkaisena.Ja silloin kun me 10-kuisena otimme sen meille, se oli niin ihana, ettei siinä paljon yhden jalan puuttuminen haitannut.Elmolla puolestaan on ollut henkisiä traumoja ja pelkoja, mutta hyvin sekin on rohkaistunut ja on ihan iloinen koira.


Lumisen rauhallista maisemaa...
Viimeiseksi vielä tammikuun maisemakuva (10 kuvaa kesään- haaste tai jotain sinne päin :)


Talvelta näyttääHyvää talvista keskiviikkoa teille!

3 kommenttia:

 1. On kyllä ihanat haukut sulla. Oikeen semmoset koiramaiset koirat. :-)

  VastaaPoista
 2. ♥ Koirakuvia on aina hauskaa katsella♥

  VastaaPoista
 3. Kovasti se vaan talvelta näyttää ;-)
  Ihanat iloiset koirat, kyllä heillä on hyvä paikka teillä ja saavat touhuta keskenään, ujompi koira rohkaistuu toisen seurassa. Voi hyvin kuvitella, ettei lumienkeliä tekevää ihmistä nyt voi jättää rauhaan, kun siinähän se selvästi piehtaroi lumessa!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)