Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 24. tammikuuta 2013

Taas tostaissa


Talven taidettaAika menee kyllä niin nopeaan, mitä se sitten oliskaan, jos olis töissä!

Äsken oltiin miehen kanssa tekemässä puunsiirto-operaatiota taas, eli alavarastosta siirrettiin polttopuita pannuhuoneen viereiseen puuvarastoon.Tällä kertaa minä lastasin puita kottikärryihin ja pulkkaan ja mies veti ne etupihalle ja tyhjensi klapit kellarin puuvaraston ikkunasta sisäpuolelle.

Nyt voi tulla vaikka lumimyrsky ja sulkea meiät sisäpuolelle, on taas lämmityspuita ja ruokaakin pakasteessa. No, toivottavasti ei kuiteskaan :)


Aamupäivällä oltiin yhdessä naapurikylässä ajelulla. Sinne oli tullut kodikas kahvila ja näkyi asiakkaitakin riittävän.
Posteljoonikin muisti minua ja tuli kaksi pientä pakettia, toisessa oli lehtitilauksen lahjat (eli kaksi pyyhettä) ja toisessa tilaamani hengellinen kirja.


Eilen kun olimme vähän ennen auringon laskua sauvakävelyllä, niin taivas oli jännän värinen.Tänäänkin paistoi aurinko ja oli upeat näkymät ajelullamme. Meidän talo vaan on niin varjon puolella ja "alhossa", että pihalla ei vielä paista aurinko, täytyy odottaa että se kiipeää korkeammalle.Nyt se paistoi vaan puiden latvoihin.Siihen vaikuttaa myös tuo talon takana joen toisella puolella oleva "vuori" ja sivulla oleva metsä.

Busse-raukalla on ollut vähän lonkka kipeä ja kun sillä on vaan muutenkin kolme jalkaa käytössä, niin ei voi tuota takajalkaakaan lepuuttaa.Se on tykännyt pihalla lumessa maata, ehkä se kylmä jotenkin puuduttaa...tiedä häntä.

Viime viikonloppuna kun olin yksin kotona, niin ruuanlaitto oli helppoa,mutta näin hyvin silti söin.Eli salaattia, jonka päälle lohkoin kananmunan ja ripottelin persiljaa. Reissumies, jonka välissä oli kakluunissa lämmitettyä lenkkimakkaraa ja juomaksi joululta jäänyttä kotikaljaa.

Ja kun keittiössä oli kylmä, kannoin tarjottimen olohuoneeseen.

Tämä kuva oli jäänyt silloin kännykkään :)

Toivorikasta torstaita!

2 kommenttia:

  1. Siitä tietää, että nauttii, kun tekee mieli ottaa kuva ateriasta. Määki teen sillai vähän väliä. Näyttää hyvältä. :-)

    VastaaPoista
  2. Hyvän näköinen ateria!
    Aika tosiaan kiitää, en tajunnut ennen kuin vasta eilen, että tammikuukin alkaa olla kohta loppu! Hämmästyttävää, vastahan oli joulu.
    Toivorikasta torstaita ja kauniita, aurinkoisia kelejä sinullekin!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)