Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 31. tammikuuta 2013

Mitäpä tässä...


Yleisin kysymys varmaan on mitä kuuluu tai miten menee tai mitäs teille? Ja ainakin mun yleisimmät vastaukset on: mitäs tässä, ei ihmeempiä tai vaan: ihan hyvää :)

Ja ihan hyvät vastaukset, jos tosiaan ei ole mitään erityistä tapahtunut ja kaikki sujuu ihan mukavasti.Joskus sitä voi kyllä tulla käytettyä muutenkin, ihan tavan vuoksi.

No, nyt ei ole tosiaan kummempaa, niin tulipa otsikoksi tuo lause, kun ajattelin onko mulla edes mitään kirjoitettavaa...Ja silti, ainahan kaikkea tapahtuu.
Nytkin on ollut olevinaan niin kiireistä, ettei ole kerinnyt kirjoittaakaan.

Eilen oltiin illalla pitämässä hartautta päihdekodissa ja toissapäivänä olin ystävälläni kylässä sillä aikaa kun meidän miehet olivat leffassa, verestämässä nuoruusmuistoja, leffa oli Vuosi 85.

Kirjastossa on tullut käytyä lainaamassa kivoja kirjoja ja toisessa kirjastossa sain ilmaiseksi neljä kirjaa poistettavista.Lukemista siis riittää! Eilen tuli lisäksi ihana Unelmien talo ja koti.Pipon olen kutonut ja nyt neulon samasta langasta kämmekkäitä.
Virkkaamani muovimattokin on suurinpiirtein valmis.Uusia korttejakin (keräämiäni) on tullut ja olen kansioita järjestellyt.

Olen pähkäillyt kaikkia sisustusideoita kevääksi, en ole ollenkaan tyytyväinen ollut tähän meiän "kasari-tunnelmaan", ruskeita huonekaluja, ruskeita ovia ja kaappien ovia ym. Tosin nuo täytyy varmaan hyväksyä, ainakin nuo ovet, mies kun ei lämmennyt ehdottamalleni ajatukselle maalata keittiön komeroiden ovet valkoisiksi. Ne kun on niin kuluneet toisin paikoin, mies meinasi vaan että pistä tarra päälle, kun näytin sille yhtä kulunutta paikkaa...Voi-voi noita miehiä!

Tässä kuvia Ilona Pietiläisen Talven taikaa kirjasta. Nämä kuvat hänen vierailu kohteestaan, tästä samasta asunnosta oli kuvia nyt tuossa em. uudessa Unelmien talo ja koti-lehdessä.Kodin emännän blogin osoite on: anrinko.blogspot.fi.
Pitäisipä käydä itsekin kurkkaamassa tuota blogia.

Minä niin ihastuin näihin raikkaisiin, iloisiin väreihin!Mitäpä tässä muuta. Tätä aikaa odotellessa:


terveisin Sesse

5 kommenttia:

 1. Kaikkihan on ihan hyvin kun voi sanoa "mitäpä tässä" :) Ei mitään suuria mullistuksia suunttaan jos toiseenkaan. Joten mitäpä tässä minullekaan muuta. Kevättä odottelen minäkin. Ihana tuo purokuva ♥

  VastaaPoista
 2. Ihania 50-luvun värejä tuossa kodissa! Vai tarra päälle :-DDD Kyllä ne miehet osaa.
  Minäkin ihastuin purokuvaan, voi että miten keväistä! Aah tuota aurinkoa. Koko ajan päivä pitenee :-)
  Mukavia lukuhetkiä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Toi on just parasta ko ei oo mittään tapahtunu, normaalia sujuvaa arkee.

  Pyyrä miäheltä, jos ne kaapinovet sais maalata vaikka keltaseks. Niinku että testaat onks vastaus silti sama. :-)

  VastaaPoista
 4. Täytyykin kurkata löytyykö kirjastosta tuollaista kirjaa. Niin herkuilta näyttää kuvat :)

  VastaaPoista
 5. ♥ oo, mitä valkovuokkoja..tuskin maltan odottaa!♥ Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)