Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 17. tammikuuta 2013

Buzzausta ja nukkista


Ensin aluksi buzzauksesta sen verran, että tein juuri loppuraportin Buzzadorille.
Olen käyttänyt sitä vartalovoidetta yleensä saunan/suihkun jälkeen ja välillä muutenkin esim.sääriin ja käsivarsiin.Kyllä se mun mielestä on ollut mukavasti ihoa kosteuttavaa ja mieto tuoksu on myös plussaa. Sitä en tiedä miten se sopii, jos on ihottumaa.


Näytepakkauksistakin sain suurimman osan jakoon, pari tais jäädä vielä itelle.


Otin nukkiksesta muutaman kuvan eilen, kun raivasin sieltä kuusen ja lahjat pois.

Vähän piti huonekalujakin järjestää, kun olohuoneeseen on tullut takka.Tässä äiti istuu vauvan kanssa tunnelmoimassa uuden takan äärellä.

Sillä aikaa keittiössä joululomalle tullut isosisko laittaa nuoremmille lapsille ruokaa pöytään. Kanaa ja salaattia näkyy olevan :)Vauvakin oli päässyt jo odottelemaan ruokaa. Mutta missä äiti ja yksi tytöistä ovat...


He vielä ihastelevat takkatulta :)Vaikka se ei tässä "valoisasssa" kuvassa näykkään.

Tosin tuo mun tekemä takka ei oikein onnistunut, tein sen rahkarasiasta ja savuputken vitamiiniporetabletti-putkilosta ja päällystin koko höskän tarramuovilla...joka meni ryppyyn :( No, viis siitä.


Tänään oli aurinkoinen päivä, eikä vielä liian kylmääkään. Teimme 9 km:n sauvakävelylenkin, tuli ihan jalkapohjat kipeiksi.

Aamupäivällä leikkasin pussillisen leipäpusseja maton kuteeksi. Olin nimittäin raivannut ne yhtenä päivänä pois keittiön laatikoston alalaatikosta, johon ne aina tulee tungettua.Jos rupeaisi niistä virkkaamaan mattoa, raidoiksi leikkaan värillisiä muoveja (apteekin-ym pikkupusseja, rikkimenneitä muovikasseja ja muita värillisiä pusseja). En näköjään voi mitään heittää roskiin :)Tuleekohan musta himohamstraaja...olen sitä ohjelmaa katsonut, kun olen milloin muistanut :D

Hyvää torstaita ja muistakaa, että torstai on kuulemma toivoa täynnä!

4 kommenttia:

 1. Moikka sesse mutta voitko kertoa tyhmälle mitä on tuo ihme sana siitä pullosta ja miten aloit sitä käyttää, en tiedä tuollasesta mitään ja olen itse etsinyt kosteuttavaa HYVÄÄ voidetta kaupoista turhaan, onko tuo kallistakin.

  Pääsen muuten vasta 15.3 TAYS:ssiin tutkimuksiin, tiedät mistä syystä.

  Minttuliini

  VastaaPoista
 2. Hamstraaminen on hyvästä, jos jotain heittää pois niin sitten sille varmasti löytyy käyttöä :)

  VastaaPoista
 3. hei Minttuliini! En tiedä mitä sanaa tarkoitat, mutta mä olen siis liittynyt Buzzadoriksi, joka tarkoittaa, että saa sieltä kokeiltavaksi ja ystäville mainostettavaksi kampanjaan kuuluvia tuotteita, joka siis tällä kertaa oli tuo Doven pure & sensitive body lotion eli vartalovoide.Hinnasta en osaa sanoa mitään, koska Buzzadorina sain sen ilmaiseksi. Tässä sulle tekstiä siitä voiteesta: on hajustamaton, alkoholiton ja dermatologisesti hyväksytty ja tarkoitettu herkälle iholle.

  VastaaPoista
 4. Hei Sesse!
  Kiitos, kun kävit lukemassa blogiani ja niinpä löysin tämän sinunkin blogisi! Tämä on kaunis!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)