Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 21. tammikuuta 2013

Aurinkoista talvipäivää!Tämä talvimaisema on meidän sauvakävely lenkiltä, jossa olimme tuossa joku aika sitten.
Myös tämä toinen kuva on matkan varrelta, ajattelin miten tuollainen harmaa seinä näyttää kauniilta ja jotenkin keväiseltä auringossa.Kaikenlaista tässä on touhuttu viikonlopun aikana.Viimeksi kun kirjoitin, niin aikomus oli ruveta siivoamaan. Kyllä sen teinkin osittain, eli yläkerta, eteiset ja vessat jäi siivoamatta.Mutta olohuoneesta vaihdoin jopa joulun punaiset verhot pois ja vaaleat tilalle, muutenkin yritin liikaa punaista vähentää ja laittaa neutraalimpia värejä.

Tässä muutama pieni kuva.Viikonloppuna myös järjestelin vaatekomeroni. En tiedä minkäverran vaatteita "normaali-ihmisellä" on, mutta kun huvikseni laskin paljonko mulla oli mitäkin vaatetta siellä komerossa, tuli hirveitä lukuja :)Ja siinä olivat vain puhtaana ja siinä kaapissa olevat (eli hengarivaatteet).

Esim. puolihameita 13 kpl!

Tässä pari kesäväreissä, tulee ikävä kesää...Tunikoita 9 kpl
Mekkoja 5 kpl
Villatakkeja 7 kpl!
Paitoja 7 kpl (niitä on tietysti lisää laskostettujen vaatteiden kaapissa)
Housuja 9 kpl (niitäkin on tietysti lisää em, kaapissa)
ym.

Laukkuja/kasseja oli siellä 7 kpl ja nämä on sellaisia joita en juuri käytä ainakaan talvella.Käytössä olevat laukut kun ovat keittiön ulkovaate komerossa.No, pari noista kasseista on hyötykäytössä, tuossa vaaleanpunaisessa on sukkahousut ja ruskea-valkoisessa vyöt.

Kaapissa oli myös siististi hengarilla vuosia, vuosia sitten aloittamani "kukkapuu", joka odottaa josko sen joskus tekisin valmiiksi :)Kaapin lattialla on kenkäteline/hylly jossa on alusvaate ja sukkakorit sekä 6 paria kesäkenkiä, vaikka periaatteessa kesäkengät on vintissä...osan jätin tuonne komeroon.

Kyllä sitä ihmisellä on tavaraa, mutta ei noissa vaatteissakaan oikein mitään ollut mitä olisin halunnut heittää pois. Ja kun on kivoja vaatteita halvalla(kirppis/kierrätys) tai ilmaiseksi (esim tyttöjen entiset)saanut, niin miksipä niitä pitäisi pois laittaa.Eipähän tarvitse ainakaan aikoihin ostaa uutta :)


Paitsi kyllä keväällä saattaa kirppis/kierrätys kierros houkuttaa, vaihtelun vuoksi :D

Sitä odotellessa...aurinkoista päivän jatkoa!

4 kommenttia:

 1. ♥ Oikein aurinkoista viikkoa Sinulle toivotellen Riitta♥

  VastaaPoista
 2. Pitäähän naisella vaatteita olla :) Mitäs sitä hyvää tavaraa poiskaan heittämään :)
  Melkein voi nähdä kärpäsiä lämmittelemässä tuossa harmaalla aitanseinällä, ihanan keväisen näköistä.

  VastaaPoista
 3. On kyllä ihanan aurinkoisia päiviä ollu tässä useita. Ja saa jatkuakin! Kyl se vaan piristää ku aurinko tulee esiin. :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on 3 kaappia käytössä vaatteilla, kaikillai muilla meillä on yks kaappi. Tartte pistää pualet kirppikselle, jos vaan raskiin, ovat olevinnaans niin rakkaita kaikki vaikken ees käytä kaikkia. Hauska ko oo laskenu kaikki. :-D

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)