Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

"Arkiset päivät ja reikäleivät"


Niinhän sitä ennen sanottiin, kun jouluajan pyhät loppuivat. Niin ne nyt on alkaneet, joulun juhlaruuat on syöty viimeisetkin ja palattu normaaliin ruokavalioon.


Sain tosin nuoremmalta pojaltani joululahjaksi fleese-huovan ja ison peltilaatikollisen keksejä, niitä tulee kyllä vielä naposteltua kahvin kanssa...(no ei huopaa kylläkään:)...ja pipareitakin on suurin osa jäljellä, niin ja kaksi pientä suklaalevyä pahan päivän varalle.


Odottelen taas tällaisia säitä, kuin alkutalvesta (loka-marraskuussa) ottamassani kuvassa. Laitoin sen koneeseen taustakuvaksi piristämään päivääni.
Olis mukava sauvakävellä välillä aurinkoisessa säässä.


Tänään on pyhäkoulu palaveri illalla ja heti ensimmäisellä kevätkauden (ihana sana..kevät:) kerralla onkin minun ja vetäjäkaverini vuoro.


Juuri ajattelin, että tänään keittäis piiiitkästä aikaa perunoita, ei kuitenkaan vielä, mies just sanoi, että lähdetäänkö käymään yhdessä maalaiskahvilassa kaffeella...joten eikun menoksi:)

Iloista tiistaita itsekullekin!
7 kommenttia:

 1. Iloista päivää teillekin!
  Oi kun ihana aurinko on tuossa kuvassa, aurinko olisi mukava yllätys. Nytkin on kovin pilvinen päivä ja lunta sataa.

  VastaaPoista
 2. Sinulla on kiva mies kun ehdottaa kahvilassa käyntiä!
  Meilläkin on ikään kuin pienenä harrastuksena käydä silloin tällöin kahviloissa, jotka ovat erilaisia - ei huoltamo kahvioita (hyviä olemassa nekin!).
  Pystytkö kertomaan missä ja minkälainen tämä maalaiskahvila on?! Kiinnostavaa!
  Olen myös löytänyt perunat uudestaan. Äsken keitin niitä.

  VastaaPoista
 3. Saila: Niin sataa lunta täälläkin...

  Kirsti: Tuo kahvila missä käytiin, on Hyönölässä eli Pusulan ja Nummen kirkonkylien välillä, lähempänä Pusulaa.Siinä on myös itse leivottua leipää...

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedosta. Taitaa olla hieman liian kaukana meistä. Jos kesällä tulisi ajeltua siellä. Asumme Tuusulassa. Täällä on Lottamuseo, jossa on Kanttiini. Siinä leivotaan kaikki tarjottavat, ei kuitenkaan leipää. Siellä on mukava käydä toisinaan nauttimassa kupposet..

  VastaaPoista
 5. Ilo olisi tuollaisessa säässä kävellä.

  Meillä alkaa huomenna lauluharjoitukset ja lauantaina lähetyspiiri.
  Näin kevätkausi aukaistaa,
  kaikkea hyvää sinulle!♥

  VastaaPoista
 6. ♥ Äsken kävin kävelylenkillä ja arvaa mitä...pilvien lomasta pilkisti ihan pikkuisen ja hetken aikaa aurinko..kyllä sitä kaipaisi näkevänsä enemmänkin.♥ Odotellaan, josko aurinkopäiviä pian tulisi..

  VastaaPoista
 7. Sylvi: Kiitos samoin sinulle!

  Riitta Sinikka: Täällä paistoi tänään aurinko, mutta en arvannut lähteä kävelemään, kun on ollut vähän flunssainen olo ja ulkonakin oli kylmä.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)