Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Vanhoja mainoksia


Tervehdys teille ja kiitoksia kommenteista <3

Tuosta flunssa olosta vielä sen verran,että seuraavana päivänä eli maanantaina oli jo parempi olo ja tiistaina olo oli suht normaali ja käytiin kaupungissa asioilla ja ke+to oli sitten lastenlasten hoitoa.

Ihanaa, kun on kuitenkin melko normaali olo. En siis käynyt enää lääkärissäkään.

Kuvitukseksi ajattelin tänään pistää vanhoja mainoksia 40-luvun lehdestä :)





Eilen sain siivottuakin pitkästä aikaa, mikä onkin hyvä kun ystävä pariskunta on tulossa kyläilemään.
Oli vieläpä oma rauha siivota, kun mies oli melkein koko päivän poissa, ja teinikin nukkui aamulla pitkään.



Niinpä sitten saimme Leena Hefneristä uuden putous voittajan. Parempi kuitenkin niin, kun en enää jaksanutkaan kuunnella Usko Luttisen sana muunnoksia.

Olen nimittäin aina itse käännellyt sanoja ja siksi varmaan huomasin heti Uskon jutut ja ne ei niin mun mieleen olleet.
Ylittipä Putous voitto uutis kynnyksenkin.


Putouksen jälkeen tulevaa Terra Novaa olen myös nyt seurannut. Ja vanhan suosikkini Tanskalaisen maajussin bongasin SFTv:ltä.




Mies on nyt luterilaisessa kirkossa käymässä naapurissa kyläilevän miehen kanssa.Kun tulee sieltä, niin täytyis varmaan lähteä maitokauppaan.Näkyi olevan vähissä.


Hyvää pyhää ja aurinkokin pilkahti ulkona :)

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ilman kuvia

Lueskelin tuossa teidän blogejanne mielen piristykseksi.

On alkanut taas toivottomalle tuntua tämän tukkoisen, flunssaisen olon kanssa. Kolmas flunssa tän vuoden puolella ja lisäks nuo poskiontelon ja korvan tulehdukset.
Sanoin isännälle aamulla kun tukkoisena heräsin, että mahtaako koskaan tulla kevät ja mahdanko koskaan olla terve...No kai sentään :)

Viimeinen antibiootti menee huomenna ja vieläkin on pää kun haminan kaupunki ja korvaa jomottaa vaimeasti...taitaa olla uusi lääkäri reissu edessä.


Ajattelin tänään, että onko täällä kuitenkin hometta vai onko mulla muuta vikaa, kun olen ollut niin väsynytkin alkuvuoden.

Perjantaina seurakunnasta tullessa
mentiin auton kanssa ojaan ja lumipenkkaan, sieltä ei omin avuin pois päästykään. Onneksi kuitenkin tuttu tuli sitten neliveto auton kanssa vetämään meiät ylös.Aikaa siinä kyllä meni ja kerkisin jo paleltua, niin flunssainen olo paheni.
Muutenkin olin jo flunssa lääkkeen voimin lähtenyt sinne, kun oli pyhäkoulu vuoro.


Toivotan teille parempaa ja itsellenikin. Terveyttä ja lämpöä odotellen :)

keskiviikko 15. helmikuuta 2012




Tyttären perheessä ollaan flunssassa, niinpä tänään tuli yllättäen vapaa päiva. Itsekin kävin eilen lääkärissä ja mulla oli poskionteloissa ja korvassa tulehdusta, siksikö lienen ollutkin niin väsynyt...
Antibiootti kuurin sain ja jumiutuneeseen niskaan lihaksia rentouttavaa lääkettä.

Nyt kun oli aikaa keskityin paremmin ruuanlaittoon ja tein kaali-jauheliha vuokaa ja paistoin suklaa muffinsseja.
Enkä ole syönyt kuin yhden :)

Päivällä askartelin myös maitotölkeistä lokerikon, idea oli Pitsienkelin blogista. Tulihan vielä päällystettyä kankaalla pieni purkki kynäpurkiksi.
Tein myös itselleni sellaisen piristyksen että laitoin pahville unelma kuvia ja pirteitä kukkia. Siinä "unelmakartassani" on tilaihme keittiö, kevät, kesämaja, lintuja ja siili...Pistin sen ilmoitustaululleni jotta nään sen aina työpöytäni vierestä.


Naapurin isäntä kävi ihan hyvää hyvyyttään auraamassa meidänkin pihan. Kyllä onkin paljon lunta kertynyt.
Itse kävin sitten lumentyöntimen kanssa auraamassa pikkujuttuja.


Kyllä tässä jo kevättä kaivattaisiin!Mutta otetaan rennosti Hipsun lailla.



sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Talvi sunnuntaita




Heippa! Tänään on ollut vaihteeksi lämpimämpää taas ja kävimmekin miehen ja Elmo-koirulin kanssa kävelylenkillä.Busse-koira jäi pihalle seuranaan kaksi eilistä luuta.Vähän askartelemista on koirilla niissä, kun ovat niin isoja ja kovia. Mies osti niille ihan kaupasta.

Rasmus on ollut villi vilpertti, purkaa lankakerät ja matonkude kerät ja talouspaperi rullakin on täynnä pieniä kynnen jälkiä.Lankakorin jouduin nostamaankin kakluunin päälle turvaan.Kukkia ei ole sentään vielä pudottanut kuin kerran yhden, jonka sitten nostin kirjahyllyn päälle, kun oli kissasta niin kiinnostava.

Muuten Rasmus on tosi hyvin sopeutunut kaikkien eläinten kanssa, kuten kuvista näkyy.






Hipsu on nyt aina välillä mennyt yläkerran makuuhuoneeseen lepäämään, kun Rasmus haluaisi aina leikkiä sen kanssa. Kyllä ne sitten välillä menee pitkin lattioita kauheella ryminällä.


Muuten ei tässä mitään kummempia. Pari koria olen virkannut kevätväreissä matonkuteesta, eli siis sinistä, turkoosia ja limenvihreää.

Ystävänpäivä kortit pitäisi laittaa huomenna postiin, toivottavasti ne vielä ehtivät.

Keittiön remonttia ollaan suunniteltu yhden ystävän kanssa, hän tulee meille laittamaan uuden tiskipöydän. Ostettiin kuitenkin lvi-tavaroiden osto-ja myyntiliikkeestä sellainen terästaso, jossa on kaksi allasta. Eli se laminaattitaso jäi nyt kuitenkin ylimääräiseksi, kun tämä ystävä kannattaa kunnon terästiskipöytiä.
Onhan se melkein ikuinen.Hän yrittää saada vielä uudet kaapitkin sen alle.Tiskikonehan (se pöytämalli) meillä hajosi, niin ostan sitten vasta remontin yhteydessä uuden, ehkä normaali kokoisen.
Ja yritetään samalla saada säilytystilaa meiän pikkuruiseen keittiöön.

Mukavaa sunnuntaita teille!

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Pakkasterveisiä!

Edelleen...eilen aamulla oli melkein -33 ja tänä aamunakin vielä -28. Hrrr, kylmää! Sisälläkin on ollut viileämpää, keittiössä 16-18 astetta ja olkkarissa 18-20.
Eteisessä on -11 astetta, vintin rapun seinät jäähileessä, alakerran vessassa +2 astetta.Ihan arktinen olo tulee.

Tänään kuitenkin rakkaat vieraat lämmittivät, kun vietimme tänään nuorimmaisen huomisia
16 v synttäreitä. Vieraina olivat kaksi muuta tytärtäni sekä toisen pikku tyttönen sekä pojistani nuorempi.


Kakku oli hyvää, vaikka sen itse sanonkin :)


Puitakin kerittiin isännän kanssa siirtää ulko-puuvarastosta kellarikerroksen pieneen puuvarastoon.Nyt taas kelpaa pistää tulta uuniin!

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kokeilua

No niin, nyt kokeillaan sitten "uudella" koneella, miten tää bloggaaminen onnistuu. Kävin eilen ostamassa sen usb-jakajan, ei maksanut kuin 12,90 tarjouksessa.Nyt sain kuvatkin jo siirrettyä koneelle.

Kuten aiemmin, ainakin jollekin, kerroin vaihdoin jo kevätvärit kotiin, kun en enää jaksanut katsella sitä punaista. Siispä ajattelin laittaa muutaman kuvan kotoa tähän.





Kevät värinihän ovat vihreä ja sininen (ja varsinkin turkoosi), jotka luultavasti saavat vallita taas ensi syksyyn asti.






Tyyny on vielä vanhan värinen, mulla olis samanlainen tyynynpäällinen, mutta vaalean sininen, en vaan nyt tiedä missä se on :)Luultavasti silitettävien kasassa, joka on valtava :(






Pulloja pääsi taas ikkunan väliin. Vintissä olisi ollut lisää, mutta siellä on niin hirrrveen kylmä, niinkun Putouksen Leena sanoisi :)






Matto oli löytö kierrätyksestä.





Eipä tässä muita ihmeempiä, perjantaina vasta menen muksuja hoitamaan.

Mukavaa viikkoa!Meidän mittari näyttää nyt ulkona -15 ja sisällä keittiössä noin +19.Keittiöhän meillä on viileämpi, mutta tänään on siellä jo kaksi kertaa lämmitetty puuhellaa.
Olohuoneessa on normaali +20, ihan hyvä.