Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Hyvää perjantaita!

Sain Sylviltä Ihana blogi-tunnustuksen, mutta mistä johtunee, etten saanut sitä kopioitua omalle sivulleni...kiitos kuitenkin Sylvi! (Minä en ole tietotekniikan ihmelapsi :D)

Paljon paremmin saisi kaikkia juttuja tämän blogin kanssa, kun osaisi paremmin.

Mutta nyt remonttiin, joka ilahduttavasti on edennyt ja samalla tyhjentänyt mun tiliä, vaikka mahdolllisimman halvalla mennäänkin.


Astiat ja kuivaruuat sain siis jo yläkaappeihin.


Säilytys tilaahan mulle ei tullut lisää, pikemminkin päinvastoin, koska mun entisen kattila kaapin eli yhden alakaapin tilalle tuli tiskikone.
Onneksi mulla on keittiössä vanha hyllykomero, jossa mulla on suurin osa astioista ja leipälaatikko, joka ei mahdu pikkukaappeihin.Siellä on myös vatkaimet ym kodin pikkukoneet.

Tuossa uudessa astiakaapissa on siis alhaalla ritilähyllyt, niissä on hyvä pitää esim. enemmän käytettävät lautaset ja lasit.Ylähyllyllä on sitten lisää astioita...mulla on muuten liikaa astioita ja olen niitä nyt yrittänyt vähentää sieltä rumemmasta päästä :)

Kahdessa pienessä kaapissa on kuivaruuat, leipiä lukuunottamatta.


Laatikosto on vielä tyhjänä, kun se ei ole ihan valmis, vaikka siltä näyttääkin.

Valkea väri tekee keittiön valoisammaksi ja eriparikaakelit maalataan valkoisiksi myös.Remonttimies myös laittoi mulle ison loisteputken tiskipöydän valoksi (aiemminhan siinä ei ollut mitään valoa) sekä lisää pistorasioita, joista on ollut kova puute ja jatkojohtojen kanssa pelattu keittiössäkin.


Puuhellan eteen tulee ruskeita lattia kaakeleita (8 eurolla saatiin kaikki loput sellaiset kaakelit) ja edullista nätin ruskeaa laminaattia muuhun lattiaan.

Kiva!

Ikkunaan laitetaan samalla ikkunalauta, kukkia ja kissoja varten :) Ne kun siitä aina tähystää ruokailevia lintuja.

Linnuista puheen ollen, on lintulaudan alle ilmestynyt syömään yksinäinen kottarainen.Luin lintukirjasta, että ne ovat kovasti vähentyneet. Muistankin niitä olleen paljon meidän pihassa, kun olin nuori.

Pieni Rasmus-kissa on tottunut ravaamaan ulkona, kun remontin takia on ovissa miehetkin ravanneet, niin nyt se ryntää sinne aina tilaisuuden tullen. Mä en oikein siitä tykkää, kun Rasmus on vielä niin pieni.Myös keittiön ikkunasta se hyppää ulos, kun sekin on usein ollut auki, kun remppa miehelle tulee kuuma.Onneksi se on pysynyt ihan talon lähettyvillä.


Pitkästä aikaa olen kotona ihan yksin, tyttö on koulussa, mies kaupungissa ja remonttimieskin tulee vasta huomenna. Ihanaa olla välillä yksinkin!

Hirveä nuha on ollut taas aamuisin, pitää ostaa allergia lääkettä, kevät on aina sitä aikaa.

Hyvää alkavaa viikonloppua teille kaikille!

5 kommenttia:

 1. Vau, ihan mahtavaa kun saatte uuden keittiön. Astioita kertyy kummasti, miten niitä kertyykin...? Lissäntyvät varmaan itsekseen kaapeissa :-D

  VastaaPoista
 2. Onnea tunnustuksesta ja ihan oikeaan osoitteeseenhan se tuli! Ja voi,miten sievää siellä jo on!

  VastaaPoista
 3. No kylläpä varmaan tuntuu kivalta saada kaapit ja kaikki paikalleen! Mukavaa viikonloppua;)

  VastaaPoista
 4. Keittiöremppa on naisen unelma : ) Kivat koukut tuossa alareunassa, jossa kupit roikkuvat. Taidan ottaa mallia : )Toivottavasti kisu pysyy kotona kuitenkin, vaikka karkailee. Onko se leikattu?

  VastaaPoista
 5. Saila: Niinpä :)Muutaman päivän päästä pitäis olla valmista.

  Riitta Sinikka :Kiitos :)

  Hyvä Mieli: Kiitos ja samoin!

  Mayo: Ei ole Rasmus vielä leikattu,kun se on vasta 4 kk. Onneks se ei ole mennyt pihasta mihinkään, on yleensä vaan rappujen lähellä etupihalla.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)