Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Vielä kukkii...

....yksinäinen pelargoonia tämän mummon akkunalla :)
Vaikka olenkin ollut usein väsynyt, niin olen sentään jotain aina välissä askarrellutkin. Esimerkiksi ja varsinkin kortteja.
Askartelu on ilomme, jos joskus sentään siivouskin :) Nukkekodinkin siirsin uuteen paikkaan ja samalla siivosin senkin.
Töistä olen tehnyt kaikenlaisia löytöjä, niinpä tietysti :). Aika monet on liittyneet askarteluun ja käsitöihin, ja niitä saa ilmaistavaroistakin. Meillä kun on töissä askartelupiste, jossa on ilmaista askartelumateriaalia. Talvinilkkurit ostin, farkkuhameen, pari villatakkia (joita ei ennestään olekaan kuin puoli tusinaa, luulisin :)
Tämän romanttisen kellotaulun sain Kasvihuoneilmiön 50 sentin hyllystä, vielä pitää ostaa siihen koneisto. Eipä tässä muuten ihmeempiä, työtä ja kotihommia vaan. Yhden matonkude-korin virkkasin myös. Poikani tuli tänään meille töihin työharjoitteluun. Oletteko seuranneet Tanskalainen maajussi-ohjelmaa, siinä yksi harvoista ohjelmista joita seuraan. Suosittelen :) Luonnonmukaista maaseutu elämää. Kuulin, että entinen lempiohjelmani Sydämen asialla alkaisi myös uudelleen :) Mukavia ohjelmia ja mukavia, joskin pimeitä syysiltoja itsekullekin! Ps. Nyt ottaa päähän, päivitin bloggerin ja nyt tekstit tulee niin tiiviisti, vaikka kuinka yritän saada jätettyä tyhjää väliin, bloggeri ei suostu siihen, vaan tiivistää kaiken, mikä nyt neuvoksi ??

2 kommenttia:

  1. Hienoja kortteja olet tehnyt!!Oi, alkaako Sydämen asialla??Sitä olen kaipaillut! Juu tanskalainen maajussi on myös mukava!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sesse kommentistasi!
    Oletpa ollut ahkerana - mikä kasa kortteja.
    Sydämen asialla on munkin lemppari!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)