Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Talviväsymys

Olen tosiaan ollut väsynyt nykyisin, johtuneeko tästä talvesta vai mistä? Alan myös olla väsynyt tähän talveen vuodenaikana, tuntuu että se on jo kestänyt niin kauan. Pimeää ja kylmää :(

Nyt oli vaan päivän viikonloppu, eli eilen olin töissä ja huomenna meillä onkin EA-koulutus 8-16.

Tänään kävin lenkillä pitkästä aikaa, siivosin keittiön alakaapin, kun tiskikone oli valuttanut sinne vettä (taitaa olla uuden tiskarin hankinta edessä :(, seurakunnassa käytiin ja lumitöitä tein nyt illalla, kun mies on pelaamassa sählyä.

Kohta kai se on lähdettävä taas nukkumaan, että jaksaa ensi viikon. Tiistai-aamuna meillä on eläinlääkäri Otto-kisulle, kun se on laihtunut kovasti ja sen toinen silmä on ihan outo...liekö tullut sokeaksi.

Tässä kisulit Otto ja Hipsu torkkuvat, Lilli-kisu on tapansa mukaan yläkerran makuuhuoneessa.


Ei tosiaan mikään huvita, paitsi nukkuminen :) Kumpa siitäkin edes piristyisi. Eilen illalla kun menin nukkumaan, yöllä heräsin vessaan, sitten taas nukuin ja heräsin ennen 7ää, kun koira vinkui ulos. Pakkohan se oli päästää, istuin kylmässä eteisessä sen aikaa, kun se kävi tarpeillaan ja päästin sen sitten alakertaan. Itse kiipesin viileään yläkertaan ja kaivauduin lämpimään petiin kahden peiton alle. Nukahdettuani nukuinkin sitten melkein 10n ja heräsin pää pöpperöisenä.

No, huomenna sitten taas herätys 5.30. Hyvää alkavaa viikkoa ja hyvää yötä :)

2 kommenttia:

  1. Muakin on väsyttänyt ihan kamalasti ja olenkin nukkunut paljon ja ihan vain ollut. Ehkä pitää kerätä voimia kevättä varten? Yritän panostaa syömiseen: paljon vitamiinipitoista yms. Auttaa kyllä :) Levollista viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Meidän pitäisi varmaan näillä leveysasteilla nukkua talviunta, niin tuntuu pitkältä ja väsyttävältä talvi.
    Kisut on hauskat tuossa tuolien kaiteilla nököttäessään.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)