Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 25. syyskuuta 2010

Väsynyt talonomistaja

Nyt on talokaupat tehty. Aika rankka oli eilinen päivä kyllä. Mulla kun tuli taas kolme päivää sitten nestekertymä tuohon käsivarteen, kun rasitin sitä liikaa. Odottelin josko se olisi mennyt ohi vaan Buranalla, mutta kun töissä joudun sitä tietenkin enemmän käyttämään, niin se vaan paheni.
Eilen se oli jo sen verran kipeä töissä, että mietin pitäisikö mennä lääkäriin.
Onneksi eilen oli vaan neljä tuntia töitä ja sitten lähdettiin hoitamaan laina-asioita ja talokauppoja. Käsi särki ja väsytti ja oli nälkä, kun en pitänyt ruokatuntia ollenkaan, vali-vali...

No, kaupat tuli kuitenkin tehtyä ja sen jälkeen lähdettiin myyjän edustajien kanssa vielä uudelle talolle, kun he selitti tarkemmin kaikkia niksejä, mitä tuollaisessa vanhassa talossa pitää tietää. Matkalla haukattiin vähän evästä onneksi :)

Entiset omistajat(tai siis oikeastaan omistajan poika vaimoineen) lähtivät ja me jäätiin isännän kanssa ihmettelemään, että nyt ollaan omakotitalon omistajia.
Otin uudesta kodista kuvia, että voin näyttää niitä tytölle, joka ei sitä ole vielä nähnyt. Ja samalla voin näyttää teillekin :)

PihatieSisäänkäyntiKeittiöLupasin, että saavat jättää ne tavarat mitä siellä oli vielä. Siksipä keittiökin on melkein valmiiksi kalustettu :) Itse asiassa meiän iso ruokapöytä ei sinne pieneen keittiöön mahtuisikaan. Ajattelimmekin laittaa sen olohuoneeseen vieraskahvi ym:ksi pöydäksi...jos se nyt sinne sopii.

Tuossa asunnossa kun on noin 30 neliötä vähemmän, kuin meiän nykyisessä asunnossa.
Eli kova huonekalujen karsinta tulee, rankalla kädellä...ja kun sielläkin on jotain entisiä huonekalujakin.

Esim. keinutuoli.Huomatkaa meiän liilat seinät :) Olen kyllä suunnitellut, että tapetoitaisiin nuo olohuoneen lilat seinät jollain vaalealla tapetilla, lukuunottamatta yhtä seinää joka on tummemman liila.

Oikein 70-luvun väritys taitaa olla siellä, keittiö on vaalean vihreä, olohuone lila, tytön huone keltainen, eteinen vihreä.

Yläkertaan vievät raputkin ovat värikkäät.Vinttikamarin eli meiän makuuhuoneen seinissä kyllä on ruusutapetit...kiva!Tuleva tytön huone sekä hänen ikioma minivessa.


Vielä viimeiseksi olohuoneen ihana kakluuni.
Nuo kaikki huonekalut ovat siis entisten omistajien entisiä...osa pitää kyllä varmaan pistää jonnekin, että saa omiakin mahtumaan.


Tulimme sieltä uudelta talolta joskus puoli 6n aikaan illalla ja isäntä lähti seurakuntaan ja minä terveyskeskuksen päivystykseen, jossa menikin sitten pari tuntia jonottaessa. Ohje : lepoa ja Buranaa...5 pv sairaslomaa, että käsi saa levätä.
Jos tulee kuumetta, niin sitten uudestaan ottamaan tulehdusarvot, että tarvitaanko antibiootti kuuri.
Yöllä heräsin 3lta ja oli jotenkin tosi huono olo, käden lisäksi särki jalat ja pää sekä paleli. Tunnin-pari valvottuani nukahdin sohvalle. Aamulla mittasin kuumeen, tasan 37, sehän on normaali, vaikka mulla yleensä aamulämpö on vähän yli 36 asteen.

Särkylääkkeen ja aamiaisen jälkeen alkoi tulla jo parempi olo.

Tässä tuoreimmat kuulumiset ja Busse joka yksi ilta nukkui niin nautinnollisen näköisenä meiän keskellä.

11 kommenttia:

 1. Onnea talonomistajalle. Tulkoon uudesta kodista juuri sellainen, josta olette haaveilleet:)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut talosta.Vaikuttaa mukavalta talolta.ja ihania huonekalujakin sinne jätetty=).

  Kyllä teillä nyt puuhaa riittää.Meinaatteko tehdä remonttia ennen muuttoa.

  Harmi se kätesi,muista nyt leppuuttaa sitä.

  Mukavaa lauantaita ja kiitos kun laitoit kuvia uudesta kodista.

  Niin ja hurmaava maisema pihatieltä.

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin. Saitte vielä huonekalujakin kaupantekijäisiksi. Kivalta koti näyttää.
  Kyllä se käsi siitä taas "vertyy" kun muutto on ohi.
  Rentouttavaaa lauantai-iltaa teille.

  VastaaPoista
 4. Sattumalta "eksyin" tänne. Onnittelut uuteen kotiin!
  IHANA pönttöuuni!!Toivottavasti toimii vielä. Luo miellyttävää lämpöä kylminä iltoina (nim. meilläkin oli joskus...)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Millan! Sitä toivon.

  JaanaElina: kiitos:) Meiän rahavarat huomioon ottaen ei nyt aluksi aiota muuta kuin laittaa ne olkkarin tapetit sekä koittaa saada kellarikerroksen vessaan pikku lavuaari, kun siellä ei ole ollenkaan käsien pesu mahdollisuutta. Ai niin, tytön huoneeseen pitäs kuulemma saada ovi, kun oviverhot ei kelpaa.

  Kiitos Markka! Käden pitäis kyllä tulla kuntoon mahdollisimman pian, että vois jotain tehdäkin:) Muutto on vasta lokakuussa.

  Maina: Kiva kun eksyit, tule toistekkin! Kyllä tuota uunia on käytetty, hyvin kuulemma lämmittää :)Talven puutkin tulivat talon mukana :)

  VastaaPoista
 6. Onnea oikein paljon. Näyttää todella mielenkiintoiselta. Olette varmaan innostuneita : )

  Mene lääkäriin sen kätesi kanssa. Minulla oli kantapäässä sidekalvon tulehdus eikä se olisi ohi mennyt odottamalla. Nyt vasta alkaa hoito, turhaan odottelin.

  VastaaPoista
 7. Onnea uudelle kodille! Näyttää tosi kivalle.

  Paranemista kädelle!

  VastaaPoista
 8. Onnea vaan kovasti uuteen kotiin! Kyllä siinä sitten puuhaa riittää muutossa ja sisustelussa, että saatte talosta oman näköisenne. Hienoa!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Mayo!
  Käsi on jo ehkä pikkuisen parempi ja tänään on ollut muutenkin parempi olo. Ja vielä on 3pv"saikkua", joten elän toivossa, että se paranee :)

  Sussi: Kiitos! Parannellaan :)

  Mintz: Kiitos! Joo, kyllä hommaa ja suunnittelua riittää...mutta on se kivaakin!

  VastaaPoista
 10. Onnea ja siunausta uuteen kotiin!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)