Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Minne tie vie(Tässä vanha kuva mökin peltotieltä)

Jouduin kuitenkin käymään maanantaina uudestaan lääkärillä ja sitten vasta aloitettiin antibiootti. Käsi on pikkuhiljaa alkanut parantua, mutta onneksi sain vielä työterveyshoitajalta 2pv lisää saikkua ja siihen viikonloppu + maanantain vapaa, niin jos käsi sitten ois kunnossa.

Eilen kävimme mökillä hakemassa jotain tavaroita uudelle talolle ja mennessä veimme kotoakin ensimmäisen pikkuauto kuorman tavaraa.

Tänään isännän pitäs mennä sinne kaverinsa kanssa vaihtamaan renkaita autoon, et sais sen katsastuksesta läpi. Mä jään kotiin, jos ei kaverin vaimo lähe mukaan.

Isäntä on nyt ollut "taakoitettu", kun mä en ole voinut mitään painavampaa kantaa kuin vasemmalla kädellä .

Pojan pitäs nyt laittaa kaks asuntohakemusta ja tietysti katotaan taas viikon ilmaislehti, kun se tänään tulee. Nuo kaks asuntoa olis vaan niin edullisia, jos sais.

Eipä enempää, väsyttää!

4 kommenttia:

 1. Heips!
  Olette siis löytäneet sen unelmienne talon, onnea :)Luin tuossa sinun edellisiä postauksia. Kaikkea hyvää elämäänne ja ihania hetkiä talossanne :)
  t. Eija
  Pikaista paranemista kädelle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Eija! Samoin sinulle kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 3. Teillä onkin monenlaista tekemistä siellä,muista nyt kuitenkin lepuutelle sitä kättä.Vaikka varmasti sormet syyhyää,kun tekemistä olisi.

  Meinaatteko jo kohta muuttaa.

  Ihana kuva tiestä.

  Mukavaa päivää sinne ja peukkuja täällä pidellään pojan asunnon suhteen.

  VastaaPoista
 4. JaanaElina: Kyllä sormet tosiaan syyhyis kaikkea tehdä, pakko vaan malttaa mielensä, kun niin hitaasti paranee tuo käsi. En ole uskaltanut kummassakaan asunnossa siivotakaan :(
  Lokakuun puolivälissä olis tarkotus muuttaa.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)