Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 13. heinäkuuta 2010

Varhainen lintu jyvän löytää..

Huomenta kaikille! Heräsin tänä aamuna taas vaihteeksi 4ltä, liekö johtunut siitä, kun eilen aamulla nukuin puoli kymmeneen..vaihtelevaa tämä elämä :)
Sain siirrettyä kännykältä uusia kuvia koneelle, joten voisin muutaman kuvan tähän laittaa.

Tässä siis ihana mummonmökkimme.Vaikka tosin liian kuuma paikka oli viikonloppuna. Siinä on tupa, kamari, eteinen, eteiskomero(varastokomero) ja pieni kuisti. Vesi tulee kun kantaa sisälle ja viemäristä kyllä menee ulos.Tässä on nuorempi kissamme Lilli löytänyt hyvän makuupaikan mökin vaatekomerosta :)
Tuo kuva on jäänyt vähän pimeäksi, niin laitetaan tähän toinenkin kuva Lillistä, kun alkuun päästiin. Lilli kaupunkikissana :)

Isännällä alkoi parin viikon sessio Vivamon Raamattukylän näytelmissä ja harjoituksissa. Kuuma sielläkin kyllä tulee, hiki virtaa.
Huomenna menen sinne kenraaliharjoitukseen katsomaan, kun sinne pääsen ilmaiseksi.

Laitoin tänään hakemuksen yhdelle kurssille, saas nyt nähdä kuinka käy. Viime syksynä hain samalle kurssille, niin oli yli 100 hakijaa ja reilut parikymmentä otettiin. Että silleen! Tälle kurssille otetaan vain 18 henkeä.

En ole vielä testannut "uutta" ompelukonettanikaaan, on niin kuuma, että tuntuu ettei jaksaisi ommellakaan.


jpg">
Tässä vielä Busse sohvanvaltaaja mun uusien tyynyjen päällä...pehmeätä sen olla täytyy :D Iloa päiväänne!

4 kommenttia:

 1. Sinä nouset ylös silloin kun minä menen nukkumaan:)))) Meillä on niin kuuma sisällä, ettei päivällä jaksa tehdä mitään. Niinpä minä nukunkin päivällä ja teen kotihommat yöllä. Eihän se työttömällä ole väliä milloin nukkuu. Ihana punainen mummonmökki ja Busse, niin tyytyväisenä uusilla tyynyillä, hihhih. Se varmaan luulee, että ne on laitettu siihen ihan häntä varten :)

  VastaaPoista
 2. Niimpä, eläimet kyllä aina parhaat paikat löytää! Meilläkin on ihan sairaan kuuma, ei kyllä tosissaan oikein mitään jaksa tehdä..mutta kai tää helle joskus helpottaa :) Onneksi ei ole töissä !

  VastaaPoista
 3. Huh, kyllä nyt tosiaan on niin kuumaa, ettei nukkumisesta meinaa tulla mitään.

  Ihana, tuo Busse tyynyvuorellaan. Meillä Noppa kaivautuu mielellään sohvatyynyjen alle. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kun kävit, tule toistekin :)

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)