Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Suvisunnuntai
Pyhäaamun rauhaa kaikille :)

Nyt on vaihteeks ohut pilviverho taivaalla. Ja ainakaan tässä parvekkeen oven vieressä, ei ole nyt liian kuuma.

Eilen tein taas hyviä löytöjä lähikirppikseltä: 2 patenttikantista lasipurkkia (isompi euron, pieni 50 s), pikkuinen koriste ämpäri 50s (mulla on mökin eteisen ikkunalla kokoelma pieniä "mökkivälineitä" eli puutarhatyökaluja, kastelukannu, kottikättyt, kirves pölkyssä ja nyt tulee siis ämpäri joukon jatkoksi :), kukallinen, kannellinen posliiniastia hillolle tai sokerille 50 s, joku oli vielä, mutta nyt en yhtään muista mikä se oli...jokatapauksessa siis 3 euroa yhteensä maksoivat.

Tänä iltana on tyttären poikien yhteiset synttärit, mummu kävi eilen ostamassa myös lahjat ja ne ihan kaupasta :) Mutta kyllä siinäkin tapahtui kierrätystä, en nimittäin löytänyt lahjapaperi kassiani mistään ja niinpä paketoin lahjat kierrättäen: vaatetavara entiseen Seppälän lahjalaatikkoon ja paperitavara kummallekin erikseen Aku Ankan mainosten mukana tulleisiin julisteisiin ne kääräisin.Hätä keinot keksii!
Eipä silti, tytär ainakin ymmärtää kierrätyksen, kun oli itsekin yhtenä jouluna paketoinut lahjat sanomalehteen ja kauniit nauhat päälle.

Mä olen kierrätyksen kannattaja ja olen sitä yrittänyt lapsillekin opettaa ja kyllä on oppi mennyt aika hyvin perille.

Tänään on sairasloman viimeinen päivä ja huomenna sitten taas työkkäriin ja Kelaan.
Pikkupojat ovat tosin tulossa joko huomenna tai tiistaina hoitoon, sit alkaa tyttärelläkin loma.
Isännälläkin on huomenna vapaapäivä sieltä näytelmistä.

7 kommenttia:

 1. Oletpas tehokas bloggaaja! :) Kierrätystä suosin minäkin. Lahjakääreissä se on oikein oivallinen tapa. Yhtenä jouluna käärimme kaikki lahjat kierrätyshenkisesti ja sitä teemaa pidämme yhä yllä. Kerran päätimme, että ostamme toisillemme lahjat vain kirppikseltä. Sekin oli mainio joulu!

  VastaaPoista
 2. Sini: Tää on uutuuden viehätystä, että näin usein kirjoittelen :) Kun tää on kivaa...ja nyt on ollut aikaa.

  VastaaPoista
 3. Jostakin syystä kommentti-ikkuna ei auennut uusimmassa tekstissäsi. Kauniita kuvia sinulla täällä enemmänkin ja mukavia tarinoita : )

  VastaaPoista
 4. Onnea blogisi aloitukselle ja kiitos kun kävit minun, oli ilo! Yritin päästä kommentoimaan tuohon aikaisempaan kuvaasi, joka on kaunis, mutta en päässyt, vaikka kuinka monta kertaa yritin? No tälle sivulle onnistui kuitenkin.

  Oikein hyviä kesäpäivien jatkoja, Ilolla!

  VastaaPoista
 5. Jostain syystä kommentointi ei taaskaan onnistu uusimpaan tekstiisi. Yrittänet selvittää, mistä on kysymys. Onnea talon vuokraukselle : )

  VastaaPoista
 6. Sirkka: Kiitos kun poikkesit, tule toistekkin :)
  Mayo: Mikähän siinä on, ettei kommentointi onnistu? Olen kummissani :O En ymmärrä niin paljon tästä tietokoneesta, että voisin asiaa selvittää, täytynee kysyä viisaammilta :) Kiitos, tänään asian (siis talo) pitäisi selvitä, ollaan kuitenkin toinen niistä joita omistaja harkitsee:D Jee!

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)