Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 31. heinäkuuta 2010

Kirppistelyä ja mökkeilyä

Tänään kävin lähikirppiksellä taas samalla kuin apteekissa ja kaupassa. Aika kallista tavaraa oli nyt monessa pöydässä, mutta en antanut sen haitata...mä kuun teen vaan halpoja ostoksia.
Ja löytyihän sieltä jotakin: sinivihreä puulokerikko (eli kasti) vain 1,50, puiset pienet kehykset(vihreä+kulta) 0,50, puntti tulitikkuja 0,80, iso lankarulla 0,50 sekä pyhäkoulu lauluja-kirja 0,50. Ensi viikolla onkin lapsityöpalaveri ja pyhäkoulun syyslukukausi alkaa jossain vaiheessa sitten.

Tänään mennään mökille, trallallaa :) Aikaa onkin tässä taas vierähtänyt edellisestä kerrasta. Saas nähdä onko meiän "mökkinaapurit" eli hevoset laitumellaan, viimeksi eivät olleet.

Pitäis ottaa mökiltä uusia kuvia. Suurin osa meiän vanhoista tavaroista, eli siis menneiden vuosikymmenten muistoja tulvivista, on mökillä.Vanhanajan tavarat kun jotenkin sopivat mökille paremmin kuin kerrostaloon. Osa on äidin peruja, osa kirppislöytöjä, jotain taitaa olla anopinkin entisiä. Me kun mieheni kanssa ollaan jo "orpoja" eli kummankin molemmat vanhemmat on kuolleet.

Kotiin olen ottanut enimmäkseen kangastavaraa, eli liinoja, lakanoita, tyynyliinoja... Jos laittaisinkin tähän jonkun kuvan ihanista vanhoista kuoseista.


Tässä tuo ylimmäinen on tyynyliina ja kaksi seuraavaa pussilakanoita. Alin on mun lempikuosi, ei vaan kuvassa ollut oikein edukseen, oikeasti värit ovat kirkkaammat.
Ja sitten vielä pari ihanaa vanhan ajan peitto kuosia.


Eikö olekkin ihania kuoseja? Nyt täytyy lopettaa, parin tunnin päästä lähdetään mökille.

2 kommenttia:

  1. Jossakin vaiheessa en tykännyt näistä kuoseista, mutta aika kultaa asiat ja nyt ne näyttävät upeilta : )

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on, että mieli muuttuu kun tulee lisää ikää :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)