Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Kohti korkeuksia



Kissat tykkäävät olla ylhäällä. Niinpä Hipsu varsinkin usein katselee kaihoisasti yläilmoihin, että minne katonrajaan pääsisi...
Tänä aamuna avustin sen verran, että otin tuolta ylhäältä yhden laatikon pois ja työnsin seinällä olevan pyykkitelineen kasaan, niin Hipsu pääsi sinne.











Tuolla ylhäällä on laatikoissa muistoja, askartelu-materiaalia, hyllypaperia, valokuvan kehyksiä...Laitoin tuon paperilaatikon päälle Ison pahvisen "kirjekuoren", niin Hipsu meni sen päälle myöhemmin makaamaan :)













Tässä vielä toiselta puolelta katselee alas.











Tuolla ensimmäisen kuvan laatikon taka-osassa se nyt nukkuu...niin ettei edes alas näykkään. Piti kiivetä laverisohvalle ja kurkistaa onko se vielä siellä :)




Kissat <3

14 kommenttia:

  1. Ihana Hipsu-killi:))
    ja kauniita laatikoita,vaikka ja mitä.
    Minun blogissa ei näy tätä uutta juttua,kun avasin kaupunkireissusta ,sitten vasta tuli uusi killi-juttu?'
    PUNAISELLA Ei turvallinen?,muitten blogeista ei tuu,mikä tässä koneessa on vika???
    Mukavaa keskiviikkoa,Sesse!-ystäväni;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksiköhän siinä tulee tuo "ei turvallinen" en ymmärrä, vaikka kaikki virustarkastukset on tehty! Mutta kiitos postista Liisa :)

      Poista
    2. Hei! Vieläkö muilla on ongelmia, varoituksia, mun blogiin nähden?? En ymmärrä miksi niitä Liisan blogiin tulee?

      Poista
    3. :)eikait me Sesse! voi niille mittään,muistaakseni Tuija hänen blogia en muista ,mutta jossakin tarinassa kun sinulla oli ne kuvan siirto juttu ongelmat? :)(Hän kirjoitti että hänenkin blogin vasemmassa yläkulmasa lukee
      Ei turvallinen,joskun mustalla ja nytkin punaisella??.

      Poista
    4. Mulle ei tule ko. varoitusta. Yksi tuttu lähetti kesällä viestiä, että hänen koneelle tuli mun blogin kanssa sellainen varoitus. Ei kai sille oikein voi mitään, joku tilapäinen asia varmaan.

      Poista
  2. Sepä oli ystävällistä järjestää reitti ja paikka katonrajaan! Siellä on varmasti paras paikka, voi tähystää ja olla turvassa, lisäksi lähes näkymättömissä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitihän se nyt, kun Hipsu aina sinne tähyilee. Joskus alussa meillä oli tuonne päälle tikkaat,mutta sitten tikkaat vietiin johonkin muualle ja pyykinkuivaus teline piti laittaa tuohon seinälle, pyykin jälkikuivatukseen talvella, kun ei muuta paikkaa ollut.

      Poista
  3. Rauhallinen ja lämmin paikka varmaan :) Kiva paikka!

    VastaaPoista
  4. Hyvä paikka Hipsulle. Turvallinen ja oivalliset näkymät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja siinä on vastapäätä ikunakin, että voi samalla sinnekin tähystää :)

      Poista
  5. Tulee Hipsun puolesta tosi hyvä mieli!! Tiedän että sillä on muutenkin hyvä olla teillä, mutta Hipsun mieliksi järjestelitte korkean paikan!! Kuvista näkee kuinka sillä on niin kiva olo!!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)