Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Keskiviikon keskipäivää


Mies on taas aamupäivän ollut "leipäkeikalla", mietin jaksaisinko ruveta imuroimaan...jaksoin! Alakerta on nyt imuroitu ja Elmon karvat harjattu isosta matosta. Sitten alkoi ollakin huikopalan aika.




Meillä on illalla Laulusiskojen kokooontuminen, niin ajattelin, että nyt varsinkin pitää ottaa vaan sellaista ruokaa, mistä ei tule vatsavaivoja. Katselin jääkaappia sillä silmällä, mitä voisi syödä... Ei oikein mitään sellaista näyttänyt olevan ja ajattelinkin, että pitääkö tyytyä toiseen kaurapuuroon (aamulla meni ensimmäinen).
Täysjyväkauraleipää olisi ollut, mutta lämmintä ruokaa kaipasin. Päätin tehdä itselleni pitsaleivät.
Kauraleivän päälle ketsuppia,minitomaatin puolikkaita, paprikan paloja, homejuustoa, juustoraastetta ja pitsamaustetta. Sitten vain mikroon. Ja hyvää oli.










Päätin mennä yläkertaan katsomaan jos tulisi jotain ompelu-ideaa. Tuota farkusälää riittää, niin rupesin leikkaamaan taas noita neliöitä...en ole vielä varma mitä tästä teen...toisenko tyynyn vai jotain muuta...kunhan nyt kokeilin ja asettelin niitä tuohon..












Kaksi kaveriakin oli minulla, ja kerrankin makasivat oikein sulassa sovussa lähekkäin:)












Ulkona on tuulista ja aamupäivällä pikkuisen pyrytti, posti pitäisi mennä katsomaan, täytyy laittaa nastakengät, nyt ei uskalla ilman niitä mennä postilaatikollekaan.




Tällaista tänään. Kohta keitän itselleni kahvit ja nautin sen suklaa-riisikakun kera. Mukavaa päivän jatkoa teillekin <3








6 kommenttia:

  1. Oi,laulusikojen kokoontuminen. Minä aina ihailen niitä,jotka osaa laulaa. Sitä lahjaa kun ei ole itselleni suotu.Hyvän näköinen sun hiukopala. farkunpaloista taatusti tulee jotain kaunista. Ihania kissoja,suloisia,suloisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin aina luulin, etten osaa laulaa...koulun laulukokeitten perusteella... mutta tuolla ryhmässä on opittu laulamaan yhdessä ja se on mukavaa :)

      Poista
  2. Herkullinen välipala, noin olen itsekin tehnyt ns. pikkupitzan.

    VastaaPoista
  3. Herkullisen näköiset pitsapalaset.
    Farkusta saa vaikka mitä kivaa ja kaunista. Tänään paistaa sitten aurinko hienosti. Eilen oli tosi kova tuuli. Meinas lentoon päästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuuli puhalsi eilen kunnolla... Tänään oli aurinkoinen ja ihan mukava sää :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)