Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 9. helmikuuta 2019

Harmaan päivän piristys





Tänä aamuna mies sanoi, että voitaisiin mennä jossain käymään. Mieleeni tuli kirppari, jossa harvemmin ollaan käyty, ja mieskään ei pistänyt vastaan. Kirppis on vähän kauempana, niin samalla päästiin ajelemaan vähän eri maisemiin.




Eräällä linja-auto pysäkillä liftasi keski-iäinen nainen. Mies on aikoinaan paljon liftannut, niin ottaa aina liftarit kyytiin, jos vaan mahtuu. Siispä poimimme naisen kyytiin, hän oli ollut väärällä pysäkillä ja jäänyt bussista, josta olisi ollut jatkoyhteys Helsinkiin. Veimme hänet Nummelan linja-auto asemalle, josta hän voi jatkaa matkaa bussilla. Olimme kerinneet kaikkea jutella autossa, ja kun tuli puhetta seurakunta-asioista, niin hän sanoi että on opettaja ja haluaisi koululle tavallisia ihmisiä juttelemaan, (muustakin srk:sta kuin luterilaisesta). Annoimme hänelle oman srk:n (jossa on innostuneita nuoria) netti-osoitteen, ... Olisiko johdatusta :)




Matkalla poikettiin kahvilassa, jota naapurimme pitää, ja saatiin ilmaiset kahvit ja suklaat :)





Kirppikselle tullessa myyjä sanoi, että nyt olis viimeistä päivää kassipäivät, että vaatteita sais kassillisen seitsemällä eurolla, ja saa sinne kirjojakin laittaa... Vähän johdatuksen makua tuossakin :)





Katselimme sitten ensin vaatteita. Löysimme miehelle kolme paitaa, minulle kolme puseroa, yöpaidan, bolero-jakun ja kaulahuivin. Lisäksi kassiin mahtui vielä 8 kirjaa ja 1 dvd. Ja kaiken lisäksi mies maksoi koko pussillisen. Kaikki tuo yhteensä 7 euroa.
Kaiken muun hyvän lisäksi tuli piristystä sateiseen päivään.





Nämä kaksi kirjaa otin ihan itselleni, molemmat olen lukenut joskus aiemmin kyllä. Mutta muistaakseni molemmat olivat hyviä :)

















Loput olivat yhteisiä tai miehen valitsemia.





En "ikuisuuksiin" ollut kirppikselle päässytkään, niin tuo oli kiva reissu :) En kyllä, totta puhuen, olisi välttämättä vaatteita tarvinnut, mutta kun mies oli sen kassin ottanut ja sanoi mulle, että voisin ottaa sinne vaatteita myös. Nyt vaatteet pyörivät pesukoneessa. Ja mies katselee lätkää/ ottaa nokosia.





Tällaista huvitusta tänään :) Toivottavasti teilläkin on ollut mukava päivä!

12 kommenttia:

  1. Mukavalta vaikuttaa teillä päivä olleen! Oli mullakin, kävin kirjastossa, liukasta oli tiet, mutta pysyin pystyssä. Kulkiessa katselin toritapahtumaa, oli lumitanssikilpailut. Sitten katselin hienoja jääveistoksia.
    Kotiin päästyä olikin nälkä ja lämmitin lohisopan lopun, hyvää oli.
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiva päivä, hyvä kun otitte kyytiin, itse olen arka, otan vaan heidät jotka tunnen. Hienot löydöt kirpparilta.

    VastaaPoista
  3. Olipa tosiaan johdatusta, ja vaikuttaa siltä, että muutenkin aika kiva päivä:) Tuollaiset piristää kyllä kummasti harmaata päivää.

    VastaaPoista
  4. Voi kun teillä oli kiva reissu,ja opettaja sai avun teidän kautta, mitään ei tapahdu sattumalta, minä uskon sen, kaikkialla Jumala näkee meidät ja kuljettaa omiaan.Me käytiin kolmella kirppiksellä tänään myös, kun tyttären tytär halusi käydä kirppiksillä, kirppikset on niin täynnä tavaraa ja vaatetta, mutta mitään ei erik.tarvitse, mukava niitä on vain katella.

    VastaaPoista
  5. Kiitos Sesse:)
    ...Teillä oli hyvätuuri...kassiin saitte sopimaan ,kaikkea mukavaa;)
    Oikein leppoisaa sunnuntai-iltaa!!!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)