Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 19. tammikuuta 2019

Vuoroin vieraissa...









Mun vuoro olla kotona yötä. Vuoro-öin ollaan toinen koiratalolla ja toinen kotona omien eläinten kanssa. Käytiin saunassa täällä ja sitten mies lähti sinne.
Huonosti nukuin viime yönä siellä, yöllä toinen koirista alkoi haukkumaan, ja minä kiipesin alakerrasta ylös katsomaan mikä on haukun syy...ei syytä löytynyt, lie toinen koira jotain havainnut...Toinen nukkui mun kanssa alakerrassa ja myöhemmin tuli toinenkin sinne, lattialla nukkuivat. Eivät saa sänkyyn tulla, ja jos siellä olisivat, ei sinne muuta mahtuisikaan :)




Myöhemmin heräsin vielä yöllä vessaan ja sitten aamulla jo 6-7 välillä. Aamupäivällä oli sitten vähän tokkurainen olo, kun väsytti. Mies tuli sinne puolen päivän jälkeen ja toi tullessaan ison munkin meille puoliksi kahvin kanssa. Jopa söin sen ja ihme ja kumma, ei vatsaan vaikuttanut nyt ollenkaan ikävästi. Päinvastoin oli iltapäivästä lähtien vatsakin paremmassa kunnossa...ota tuosta nyt sitten selvää...että mistä se vatsa ei tykkää...





Koiratalolla on ISO tv ja olen katsonut siellä yksin ollessa muutaman jakson Asunnon metsästäjistä. Miehen kanssa yhdessä katsottiin eilen ohjelma Karjalasta (ihania maisemia isolla tv-ruudulla :) ja tänään Dubainin (olikohan oikein )prinsessan pakomatkasta, joka päättyi ikävästi, sekä joku sota-dokumentti, joka enemmän miestä kiinnosti, minä täytin samalla katsomisen ohessa sanaristikkoa :)





Huomenna olenkin varmaan enemmän koiratalolla, kun meille kotiin tulee tuttu mies katsomaan pannuhuonetta ym. isännän kanssa. Ja miehellä on huomenna myös sähly.
Kone ei suostunut tuomaan mitään kuvaa kännykästä, niin kaivan arkistosta jonkun kuvan tänne. Heippa vaan!

4 kommenttia:

  1. Harmi että sait huonosti nukuttua:( Itsestä tuntuu ettei oikein muualla osaa edes nukkua kuin siinä omassa pedissä:) Olipa kiva kuulla että sait herkutella ilman vatsavaivoja! Mukavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oma peti on aina paras :) Viime yön nukuinkin tosi hyvin, jo kymmenen maissa nukahdin ja aamulla heräsin kahdeksalta :)Kertaakaan en herännyt ja oli aamulla ihan toisenlainen (pirteä) olo. Nyt olen taas koiratalolla ja otin läppärinkin mukaan. Samoin Päde!

      Poista
  2. Olen joskus katsonut suurta televisiota. Sinne katsoja melkein hukkuu. Itse en välittäisi sellaisesta. Jos katsoisimme paljon eri ohjelmia, silloin se puoltaisi paikkaansa. Kryptot ovat mieliristikoitani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään välttämättä kotiin kaipaa noin isoa tv:tä, mutta kiva sitä on välillä katsoa :) Täällä talossa kaiki muukin on suurta, niinkuin huoneet ja tavarat, meillä kun on pieni talo, niin kaikki muukin on pientä :) Minäkin teen välillä kryptoja. Hyvää pyhää!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)