Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 30. marraskuuta 2018

Uutisia ja siivousta





Eilen soitettiin niistä EEG:n tuloksista, jotain "häikkää" niissä oli ollut, niin tulee vielä mangneettikuvaus. Hyvä niin! Sanottiin kyllä, ettei tarvitse olla huolissaan. Tässä joulukuussa ilmeisesti tulee se kuvaus.





Tänään kuulin iloisia uutisia, että "muruseni" tulevat kylään sunnuntaina. Eli pari tyttöstäni ja ehkä tyttärentytär, toivottavasti. Mulla oli eilisen yläkerran siivouksen jälkeen vielä alakerta siivoamatta. Aamulla oli pitkään taas sellainen väsynyt olo, mutta onneksi se parani ja sain siivottua olkkarin, keittiön ja pikku huoneen (askarteluhuoneeni)...en tosin sieltä romppeita, mutta imuroitua ja lattiat pestyä huoneista. Siirryin samalla talviaikaan vihdoin, eli vaihdoin matot talvisempiin ja olkkarin väritystä pois vihreästä ja sinisestä, jota kesällä oli. Nyt on enemmän pinkkiä, liilaa (entisten verhojen väriä) ja ruskeaa.






























Elmo mokoma valloitti heti sohvan, ja kun etsin komeron yläkaapista jotain, niin Hipsu loikkasi sinne. Eläimellistä menoa.






























Nyt laitoin vihdoin nuo isommat "lasinalustat" (kierrätyksestä kesällä ostamani) tuohon sohvapöudälle, vaikka ei nyt ole isoa liinaakaan siinä, mutta voipahan kahvimukin tai ruokakipon laittaa siihen. Vaikka oli aikaisemmin pienet alustat, niin kyllä oli liina likaantunut. Mies varsinkin on niin huoleton :)




Nyt on hyvä mieli kun sain siivottua. Mukavaa alkavaa viikonloppua "itse kullekin säädylle" :)




6 kommenttia:

  1. Eihän sitä toivo mitään häikkää olevan, mutta hyvä kun tutkitaan vielä, varmuuden vuoksi.
    On teillä kivan- ja kodikkaan näköistä. Nätit verhot ja aah nuo mustapohjaiset kasvitaulut. Hauskaa viikonloppua ja sunnuntaita murusien kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina se on hyvä, että tutkitaan tarkasti :) Kiitos toivotuksesta, kyllä murusia on kiva nähdä <3

      Poista
  2. Saitko kirjeeni ? Meillä on yhtä huoleton mies ikävä kyllä.

    VastaaPoista
  3. Vai semmoista, toivon mukaan se häikkä sitten pieni, koska rauhoittavin sanoin se tieto annettiin.
    Minunkin mielestäni teillä on hyvin viihtyisän näköistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin toivomme, mutta ihan tyytyväinen kun tutkitaan hyvin. Eräs ystävä oli sanonutkin jo aiemmin, että saisivat ottaa mangneettikuvankin...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)