Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 29. marraskuuta 2018

Kummallisia kokoelmia





Kun makuuhuonetta imuroin, niin jouduin nostamaan sängylle kaikki säilytyslaatikot, jotka ovat sängyn alla säilömässä kaikenlaista tavaraa,jotka eivät ole nyt esillä, mutta joista en halua luopuakkaan. Siellä on tällä hetkellä mun minikannujen kokoelma, niiden keräily taisi alkaa silloin kun olin kierrätyskeskuksessa töissä. Sieltä lelujen ilmaislaatikosta niitä aina silloin tällöin löytyi. Minulla olivat välillä seinällä lokerikossakin. Kannujen koko/korkeus on 4-5,5 cm. Tässä isoimmat.















Tässä pienemmät.















Toisaalta tämmöisten pikkuisten kannujen kokoelma ei vie kovin paljoa tilaa. Nyt ne ovat yhdessä näistä purkeistani, joista on alkanut tulla kokoelma myös :)

















Näissä purkeissa on minusta niin suloiset vanhahtavat kuvat. Tämän purkin löysin ensimmäisenä. Meillä oli silloin mökki, kun asuimme kerrostalossa. Sinne mökille sen kiikutin...oliko siinä teepusseja tai jotain muuta ruokatavaraa (hiiriltä suojassa). Nyt siellä on lapsuusmuistoja... ystävien kirjelappusia kouluajalta, oma vanha muistokirja (se mitä siitä on jäljellä), pieniä piirustuksia, taitaa olla lastenkin piirustuksia ym.


















Sen jälkeen löysin kirppikseltä tämän.Tässä on nyt jotain askartelu yms.materiaalia.
















Viimeinen on eri sarjaa, mutta kaunis kuva siinäkin :)Tässä viimeisessä on tuo pikku kannu-kokoelmani ja muutakin pikkuista esinettä.

















Purkit itse ovat vanhassa kaapin laatikossa, joka mahtuu sängyn alle.















Sängyn alle on piilotettu myös kangas-, tilkku-, yms.laatikoita ja koreja. Kun ei niille ole muualla tilaa, ja siinä ne ovat kuitenkin käden ulottuvilla, kun inspis iskee. Eikä tarvitse lähteä esim. kylmästä vintistä kaivamaan.





Tällaisia höpsötyksiä, ennekin esiteltyjä, vaan joskus voi joku uusikin poiketa blogissa :)

6 kommenttia:

  1. Kivoja pikkuisia kannuja! Ja söpöja rasioita. Sängyn alla piti minunkin ennen säilyttää vaikka mitä. Mutta nyt ei mahdu, on miin matala sängyn alus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liian paljon tavaraa kaappitilaan nähden. Makuuhuoneessa on kyllä kolme komeroa, mutta ne ovat enimmäkseen isännän käytössä: Hengarikomero ja hyllykomero ovat hänen vaatteillaan, ja epämääräinen "keskeneräinen" komero, jossa aikoinaan on ollut joku lämmitin tms. on meidän yhteinen "romukomero". Miehellä on sitten vielä kaappi ja mulla isompi "kangaskaappi".

      Poista
  2. Hyvä paikka piilottaa, ja ei aina oo silmissä ja hyvä ottaa esiin. Ihania pieniä kannuja ja nuo purkit on söpöjä .

    VastaaPoista
  3. Ihania pikkukannuja:)
    ja nuo rasiat uskomattoman ihanat,kerrassaan ihanat:)
    :)sängyn alla.paras paikka:)minunkin sängyn alla kattopaneeli paketti,miniän ja pojan rempasta jäi,isännän sängyn alla arvokkaammat:)hah.hah:)
    Silkkitapetti kaksi iso rullaa:))
    Tuntuu että jos syntyy nurkka,siihen pittää heti laittaa joku kippo:))
    Voi Sesse! nämä höpötykset ovat niin ihania!(,et ikinä usko mitä löysin kierrätys pisteeltä kun ,olen iki onnellinen:)illalla laitan juttua,nyt keittelen punajuuria 7 kg:))
    KIITOS,kun olet siellä:))ystäväni:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea kaunista pitää kerätä ja käyttää hyödyksi myös, niinkuin nuo rasiatkin ovat säilyttiminä. Mukavaa päivää ystäväni!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)