Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 12. marraskuuta 2018

Kaikenlaista



Tänään olin siis EEG:ssä, kai se joku aivosähkökäyrä-tutkimus oli. Päähän pistettiin kumimyssy jossa oli reikiä, rei´istä laitettiin geeliä päähahkaan ja rapsuteltiin sitä ja kiinnitettiin anturit reikien kohdalle päähän. Sitten sänkyyn pitkäkseen ja laitettiin vielä irralliset piuhat silmien sivulle ja rintaan. Sitten vaan makaamaan silmät kiinni ja kuuntelemaan rauhallista musiikkia hämärässä huoneessa. Välillä piti käskystä aukoa ja sulkea silmiä, jossain välissä tuotiin luomipaino silmille, eikö mun silmät oikein meinanneet muuten pysyä kiinni :) Tunsinkin kuinka luomet yrittivät räpsyä, vaikka silmät piti pitää kiinni..."ei se kukkokaan käskien laula", sanoi äiti joskus.





Sitä ennen olin ollut sillä "vatsalääkärillä", se oli nyt viimeinen sitä rataa. Kotiin tultua oli ikävä yllätys (jos se nyt mikään yllätys oli), ei Kela hyväksynyt sitä mun viimeisempää sairaslomatodistusta (vatsavaivasta), joten täytyy mennä käymään työkkärissä ilmoittautumassa taas "muonavahvuuteen".





Kaupungissa oltiin käyty yhdessä ruuanjakelu-paikassa tuttuja moikkaamassa. Meille työnnettiin kakkupohja, jonka päivykset oli jo menneet. Niinpä piti päiväkahville tehdä täytekakku...vaikkei tässä mitään syytä ole juhlaan :)


















Vaahdotettava vaniljakastike piti lisäksi kakkuun ostaa, muut aineet olivat kotoa.






Mies oli ulkona puuhommissa ja pyysi mua lämmittämään saunan, että saa hiet pois, ja hyvä se on minunkin pestä hiukset, kun siellä on vielä niitä geelinrippeitä. Nyt se lämpiää.












Tällaisia "puolituhmia" istuinalustoja saunaan saatiin ystäviltä yhtenä päivänä, pahvia ovat.













Että silleen.






10 kommenttia:

  1. Herkullisen kakun pyöräytit:)
    Tekis mieli jo sanua isosti!!,miten kelan virkailijat tietää ,sinun voinnin???,harmittaa sinun puolesta tosissaan:(
    Voimia ja Sisua!!! sinulle Sesse!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, nyt on taas käyty ilmoittautumassa työkkärissä. Ja hierojallakin olin. Hän, ihana hieroja, lupasi mulle vielä yhden hieronnan ilmaiseksi <3 Kiitos, voimia ja sisua tässä just tarvitaankin näitten kaikkien asioiden kanssa!

      Poista
  2. Ihanan näköinen kakku! Tuotahan syö silmilläänkin.
    Voi harmi Kelan päätöstä, täälläkin harmittaa puolestasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sattui kaapissa olemaan noita strösseleitä ja hopea-sokerihelmiä , niin siitä sai kauniin ja yksinkertaisen koristelun :) No nyt on taas työkkärissä käyty pistää asiat kondikseen. Sielläkin sattui olemaan niin ihana virkailija, joka mua auttoi :)

      Poista
  3. Aika rankka päivä varmaankin oli. Mutta kakku on varmaan kiva syötävä:) Mekin saatiin tänään kakku, kun tytär oli sellaisen löytänyt oikein sopuhintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillähän on ollut sitten molemmilla oikein kakkupäivät! Ja tänään meillä jatkuu saman kakun merkeissä :)

      Poista
  4. No mutta herkullinen kakku - ja aina on syytä juhlaan! Vaikka puusauna, ihan parhuatta!

    VastaaPoista
  5. On aina syytä juhlaan, varsinkin jos saa kakun melkein ilmaseksi :)
    Voi näihen kremppojen kanssa, toivois jo pääsevänsä näillä kymmenillä tästä oravanpyörästä pois. Mulle soitti työkkäristä ja puhuin siitä osa-aikaeläkkeestä. (Mun nyt pitää se mahdollisuus selvittää) Kysyin miten se vaikuttaa työnhakuun, niin sano ettei mitenkään! Tarkotin sitä että väheniskö työkkärin vaatimukset. Entiedä oikeesti, täytyy selvittää.
    Sullako ei ollut vatsassa mitään sen kummempaa? Hyvä sekin, vatsan ärtyminen jostain kumman syystä voi kestää. Joku ruoka? Mula oli joskus 3 viikkoo vesiripulia, eikä edes näytettä otettu. Lääkäri käski syömään Maitohappobekteereita ja ripulilääkettä. Noo, meni se sitten ohi. Stressiä sanoi olevan...
    Hyvää jatkoa marraskuulle, toivottavasti parempaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vatsavaivat luokiteltiin Ärtyvän suolen oireyhtymäksi. Mullakin stressi vaikuttaa tuohon vatsaan pahentavasti...ja mitäs tässä muuta on kuin stressiä näitten asioiden kanssa. Toivotaan, toivotaan..samoin sinulle!

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)