Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 15. marraskuuta 2018

Isossa kaupungissa








Tänään olimme "isossa kaupungissa", niinkuin Elmolle aamulla sanoin: " Odota Elmo täällä, me mennään isoon kaupunkiin." Elmo kun tuntee "odota" sanan ja varmaan jo "kaupunki" sanankin :)
Oltiin siis Helsingissä tällä kertaa, kun miehellä oli siellä tutkimus käynti. Onneksi ei ollut mitään hirveätä ruuhkaakaan, kun oltiin puolenpäivän aikoihin menossa ja takaisin tultiin joskus neljän maissa. Ja parkkipaikkakin onnistui saada hyvin.




Takaisin tullessa käytiin Nummelassa.





Kotiin tultua syötiin vähän ja juotiin kahvit. Sen jälkeen kirjoitin valituskirjeen Kelalle/muutoksenhaku lautakunnalle. Eihän siitä varmaan mitään hyötyä ole, mutta tulipahan tehtyä. Eli kun en saa kuukauteen mistään rahaa, kun Kela ei hyväksynyt lääkärin kirjoittamaa sairaustodistusta.Se oli toinen elämässäni kirjoittama valitus muistaakseni. Edellinen oli vuosia sitten, eikä siitä ollut mitään hyötyä.











Mies on laittanut saunaan taas tulen, joten sinne kohta kylpemään."Kun soivat kiukaan mustat urut, unohtuvat kaikki maailman surut"-lukee saunan seinällä olevassa lämpömittarissa, joka oli siellä jo silloin kun muutimme tänne. Toivotaan niin.



Kuvat eiliseltä.

2 kommenttia:

  1. On kyllä ihmeellista nuo Kelan touhut. Oli uutisissa yhtenä päivänä, että sairaslomalla olevalle opiskelijalle (masennuksen vuoksi) ei makseta opintotukia, niin kehotettiin hakemaan Kelalta sairaspäivärahoja siltä ajalta. Ni jotenkin kummaa ettei sulle sit Kelalta tulis niitä päivärahoja. Sain minä kelalta, kun oli vuosi sitten käsileikkaus, mutta vähemmän kuin liitonraha. Mut en mitenkään olis voinut töissä olla haava kämmenessä.
    Tsemppiä kuitenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilie! Katsotaan onko valituksesta mitään hyötyä...

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)