Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Harmautta ja väsymystä










Marraskuu, harmaa, kostea, alakuloinenkin...




Onneksi kaktus kukkii ja ensimmäiset valot (jos ei eteisen ainaista valoa lasketa) päätyivät purkkiin, vaaleanpunaiset ja keltaiset yhdessä. Kuva otettu peilin edessä.










Päätä särkee, yöllä oli maha sekaisin ja valvoin, niin nyt väsyttää koko ajan. Aamulla sitten makasin pikkuhuoneen laverilla melkein yhteentoista, kunnes nousin pukemaan. Nyt on syöty ja juotu mukillinen kaakaota, en kahvia vielä uskaltanut juoda.
Miehellä ip:llä sählypeli, saa nähdä tuleeko porukkaa pelaamaan,kun on Isäinpäivä. Miehellä ei ole omia lapsia ja isänsäkin on kuollut. Samoin kuin minun isäni sekä isäpuoleni. Myös lasteni isä on kuollut. Vanhimman tyttären perheessä varmaan vietetään isäinpäivää, muut lapseni ovat sinkkuja. Että meitä ei hirveästi kosketa tuo Isäinpäivä. Onnea kuitenkin kaikille isille!




Iloa kuitenkin harmauden keskelle! Huomenna onkin sitten minulla kaksi lääkäri-käyntiä. Ja tällä alkavalla viikolla myös miehen labra ja tutkimuskäynti Helsingissä.

14 kommenttia:

  1. Siellä niin kauniita värejä harmauden keskellä :)Vaikka nämä säät, mielialamme ja olotilamme vaihtelevatkin niin Taivaan Isä kuitenkin on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti!
    Siunausta sinulle ja koko perheellesi. Isä parantakoon kaikki vaivasi ja antakoon sinulle aivan uutta voimaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanni, voimaa tässä tarvitsisikin :) Onneksi Taivaan Isä ei muutu!

      Poista
  2. Rauhallista pyhäpäivää ja toivottavasti lääkärikäynnit poikivat lisää terveyttä!

    VastaaPoista
  3. Isänpäivänä saa äiditkin keittää kaakaot itselleen. Kauniisti kaktukseksi sinua ilahduttavat. Toivottavasti lääkärit antavat sinulle terveyttä ja puhtaat paperit.
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunnuntai oli väsynyt, mutta muuten mukavan rauhallinen, ulkonakin kävin kävelemässä.

      Poista
  4. Kaunis kukkiva kaktus:)
    ja valoa sitä tarttee joka nurkkaan,piristystä tuomaan.
    toivotaa huomisen lääkäri reissun antavan vähän sinulle hyvää mieltä.kirjoita asiasi paperille,mitä kysyt lääkäriltä,tahtoo unohtua ,minä:) aina kirjoitan:))oma lääkäri sanoi keran:onko Liisalla huono muisti kun lapulla asiat!,tuumasin,iteppä oot käskeny laittaa asiat paperille ;(tarkoitin lääkärin omia sanoja ,vuosia aikaisemmin:).
    En minä kyllä muista jos ei lunttilappua!! :)))
    Hyvää sunnuntai-iltaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo lääkärissä käynti oli vain ns. jälkitarkastus. Toinen oli sitten aivojen sähkökäyrätutkimus käsittäkseni, tuon muistinmenetyksen takia. Hyvää viikonalkua!

      Poista
  5. Voimia tulevaan viikkoon, jossa on lääkäriasioita enemmänkin! Kauniita nuo valot purkissa. Siinä vierellä häämöttää lasilintuja kai lasilintuja? Mulla pari lasilintua, toinen valkoinen, toinen vihreä. Kaktuksesi kukkii komeasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lasilintuja joo, isot tyttäreltä saatuja, pieni saatu ystävältä.Isot sininen ja vaaleanpunainen, pieni vaaleansininen.

      Poista
  6. On tosi ihana kaktus ja kaunis lyhty!
    Toivon todella että saat jotain tietoa mikä sinua vaivaa, tai lisää tutkimuksia, jotta voisit saada helpotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vatsa on onneksi ollut parempana ruokavalion kanssa, paitsi nyt tuo viime kerta. Mistä lie ärtynyt, ihan vaan stressistäkö...EEg-stä eli aivosähkökäyrästä tulee vastaus joulukuun puolella.

      Poista
  7. Kyllä vähitelleen ottaa päähän tää sateinen ja harmaa viikko toisensa jälkeen, pakko lisätä valoja kun päivät on niin pimeitä.Kyllä tuo joulukaktus? tuo iloa harmauteen varmasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syys-, marras-, joulu kaktus,mikä lie oikealta nimeltään... on kyllä kauniin värinen :) Valot kyllä piristää harmautta :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)