Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Kankaita ja kukkia










Sain eräänä päivänä ystävältä kankaita, joita hän oli joskus "hamstrannut", vaikka sanojensa mukaan ei ompele :) Kysyi ottaisinko/haluaisinko niitä. Ainahan se on kiva saada erilaisia kankaita, vaikka muuten niitä on omastakin takaa.













Häneltä sain myös sänkypeiton, joka oli mennyt pilalle pesussa, mutta toinen puoli siitä on hyvää kangasta, niin siitähän voi tehdä vaikka pienemmän peiton johonkin, tai tyynyjä ulkotuoleihin, vaikka väri ei olekaan lempivärejäni.













Hän sanoikin, että kiva kun ei tartte heittää roskiin. Kaikki jo varmaan tietääkin, että olen kierrätys-ihminen :)






En ollut sen tarkemmin katsonut noita kankaita silloin kun hän antoi sen laatikon, mutta antaessaan hän sanoi, että siitä sänkypeitostahan voi tehdä vaikka pehmoleluja...
Minun mieleeni jäi se ajatus, ei ehkä tuosta peitosta, mutta jostain muusta kankaasta voisin taas tehdä.. "kohtahan" ne on taas srk:n joulumyyjäisetkin. Niinpä kaupunkireissulla lainasin nämä kaksi kirjaa. Toinen ei ole suomenkielinen, mutta siinä on hyviä kaavoja, joita jotain jo piirsinkin.



















Muuten peruin juuri tämän iltaisen lauluharkkoihin menon ja tilasin itselleni huomiseksi lääkärin, viime yö meni taas vatsavaivojen kanssa :( Ja edellisen kerran sunnuntaina kun olimme srk:n tilaisuudessa vatsa oli niin kipeä ja ilman kiertoa mahassa, että piti mennä tilaisuuden aikana vähäksi aikaa ulos kävelemään, kun ei pystynyt istumaan paikallaan. Joten koitan nyt päästä tarkempiin tutkimuksiin sen kanssa. Toivottavasti olisi viisas ja hyvä lääkäri ja antaisi lähetteen tutkimuksiin, eikä viittaisi vain kintaalla...






Ensi viikolla soittavat taas työkkäristäkin, siitäkin hirveä stressi, kun en tämän mahan kanssa edes pystyisi olemaan töissä, kun ei koskaan tiedä milloin se taas tulee kipeäksi...voi mennä vain pari päivää, toisinaan taas viikko.












Kukkakuvissa kuistin kukkivia kukkia...ja Elmo :D Mukavaa päivää teille, täällä paistaa aurinko.

4 kommenttia:

  1. Voi miten huolestuttavaa, toivottavasti vatsaa aletaan nyt rivakasti tutkia. Aurinkoista päivää sinulle ja Elmolle ja teille kaikille!

    VastaaPoista
  2. Ole lääkärissä tiukkana ja sano, ettet enää jaksa kipujen kanssa. Muuten lähettävät kotiin ja käskevät popsimaan särkylääkkeitä. Toivottavasti syy selviää, eikä ole mitään vakavaa.

    VastaaPoista
  3. Hei, mulla vatsavaivojen syyksi paljastui ihan vaan keliakia; nyt on aikalailla kunnossa kun noudatan tiukkaa ruokavaliota!

    - Irene Raahesta

    VastaaPoista
  4. Samaa sanon minä :Ole topakkana lääkärissä.
    Taivaan isän siunausta,sinulle , Sesse!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)