Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 2. elokuuta 2018

Pikku askareita

En vielä ole läkähtynyt tänne kuumuuteen, vaikkei paljon puutukkaan :) Miehellä alkoi taas lyhyt näytelmä rupeama, eilen oli harjoituspäivä. Itse sain vähän kitkettyä ja kasteltua sekä tehtyä raparperi-inkiväärimehua. Tänään pitäisi jääkaappi sulattaa ja sitä varten kantaa ruuat kellariin. Aina sitä kaikkea puuhastelua riittää.Illalla onkin syyskauden ensimmäinen Kylätalo-tilaisuus.


Saa nyt nähdä tuleeko sinne porukkaa,kun osa on vielä lomaolossa. Tänään on meidän vastuuvuoro puheessakin, joten yritin siihenkin etsiä sanaa, kun aloitan tilaisuuden, miehellä on sitten varsinainen puheosuus. Kyllä sitä aina tuntee oman heikkoutensa noissa tilanteissa.


Näitä neliöitä olen virkannut Doc Martinia katsoessa ja vähän muutenkin, eilen ompelin niitä yhteen ja mallailin pienen tyynyn päälle ... vielä pitää lisää tehdä, jos tuohon tyynyn päälle aikoo...olen tehnyt niitä kirppispussin pikkukeristä, joten ei värit ole ihan samanlaisia, vaan ei se haittaa.Pojalta sain hänen käydessään vähäksi aikaa ristikoita :DEipä tässä taas tämän kummempia, kuin kesäpäivää!


2 kommenttia:

  1. Mehu kuulosti hyvältä, näillä lämpöisillä on kyllä vettä ja mehua mennyt hurjat määrät:) Älä suotta huoli se sinun puheosuutesi menee varmasti loistavasti♥ Kivaa kesäpuuhaa on tuo ristikoiden ratkominen ja nuo neliöthän on aivan ihania, en minä edes huomannut ettei värit ole samanlaisia niin kivalta näytti! Mukavaa alkanutta elokuuta♥

    VastaaPoista
  2. Tuo mehu onkin hyvää vaikka aika makeaa...tänään laimensin sitä kivennäisvedellä. Kylätalolla meitä oli "vain" 8 henkeä mutta siitä se taas lähtee :)Syyskausi.

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)