Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 25. elokuuta 2018

Eilisiä kuvia ja tunnelmia









Eilen mentiin jo aamupäivällä kaupunkiin ja tultiin vasta illalla. Eli ajallisesti enemmän kuin työpäivä ja yhtä väsynyt olinkin, kuin jos olisinkin ollut päivän töissä.













Tuli käytyä ensin isännän kanssa ruokailussa, sitten tiemme erkanivat, miehellä oli soittoharkat, hän heitti minut neljän kilometrin päähän kirppiskierrokselle. Kävin kierrätyskeskuksessa pitkästä aikaa. Ja muutaman löydön tein sieltä, sen jälkeen menin kirppikselle. Jotain pientä syötävää sieltä tarttui mukaan ja kolme tuttua nähtyä.
Läksin kaupunkiin päin kävellen entisten kotimaisemien läpi.















Siellä on kaksikin kerrostaloa, jossa olen ennen asunut, lasten vanha koulu, pikkukirjasto ym. muistorikasta paikkaa. Oli siellä joitain muutoksia tapahtunut, pikkukauppa oli hävinnyt, parkkipaikkoja oli tullut lisää. Ajattelin osaisiko sitä kaupungissa enää asua... kun kävelin jalankulkutietä metsän läpi isolle tielle, tuli mieleeni, kuinka ennen kerran oli pensaan takana odottanut joku itsensä paljastaja, silloinkin olin ensin nähnyt, että joku seisoi pensaan takana ja pelästynyt, että aiotaanko minut ryöstää...














Vanhemmiten vielä tulee pelokkaammaksikin, vaikka täällä maalla ei kyllä pelota. Takaisin keskustaan menin rantoja pitkin, vaikka se taisi vähän pidentää matkaa, mutta toisaalta sai ottaa kuvia rauhassa. Niitä ripottelen tänne tekstin väliin.














Kaupungissa oli alkamassa Tapahtumien yö, siihen kuului myös kaikenlaista, esim. kirjaston poistomyyntiä, museon näyttelyyn ilmainen pääsy ym. Kirjastossa kävin, mutta poistomyynnistä en mitään löytänyt. Joskus vuosia sitten tuli poistomyynnistä aina ostettua kirjoja. Museolle en kerinnyt.













Viideltä alkoi musiikkia pienellä lavalla kävelykadun alussa, siellä myös lauluryhmä, jossa mieskin oli kitaraa soittamassa, oli laulamassa ja soittamassa hengellistä musiikkia. Minä olin kuuntelemassa ja monia ihmisiä muutenkin, vaikka pikkuisen yritti tihkua vettä, onneksi ei paljoa. Minulla oli vain vähän kylmä, kun villatakki oli jäänyt autoon ja auto oli erään srk:n pihassa. Kun päivällä oli ollut ihan lämmin. Sieltä menimme sitten 7:ksi oman srk:n tilaisuuteen.














Kotiin tultiin ennen kymmentä ja olin tosi väsynyt, lueskelin sängyssä , mutta kun yritin nukkua en väsymyksestä huolimatta meinannut saada millään unta...joka paikka oli kipeä ja rintaa jotenkin ahdisti. Sitten alkoi ukkostaa ja Elmo alkoi haukkua ja vinkua peloissaan.
Myöhemmin vein Elmon alakertaan ja otin samalla särkylääkettä, niin se jonkun ajan päästä auttoi, että sain nukuttua ja heräsinkin vasta kymmeneltä!! En ole aikoihin nukkunut noin pitkään.













Silti olen ollut päivälläkin väsynyt, paitsi että aamupäivällä kävimme Elmon kanssa lenkillä taajamassa, ja samalla kahvilla. Ja vatsa on taas vähän vaivannut...ilmeisesti se on tuo vehnä, josta mun vatsa ei tykkää, kun lounaalla söin spaghettia ja kastiketta. Tänään olisi ollut vielä illalla yhteiskristillinen tilaisuus, johon oli aikomus mennä, mutta nyt mies menee ilmeisesti yksin, kun en itse jaksaisi lähteä,tuon väsymyksen ja vatsan vuoksi.











Kuvaterveisin Sesse

6 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia:)...mitäs ihania juttuja ? löysitkään kirppiskierrokselta:) ?
    Hyvää vointia!
    ja levollista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! En kovin paljoa löytänyt, enemmän kierrätyksestä kuin kirpparilta... ehkä niistä vielä tulee juttua :)

      Poista
  2. Kuvista päätellen sinulla on ollut mukava ja leppoisa kävelyretki rannalla. Niitä kirppislöytöjä minäkin haluaisin nähdä. Itse en ole päässyt kirppareille moneen kuukauteen, nyyh =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika rauhassa sai kulkea noita rantateitä, kun oli pilvinen päivä, matkalla olleet kaksi uimarantaakin olivat tyhjät uijista. Katsotaan jos löydöistä tulee juttua :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)