Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 12. heinäkuuta 2018

Gospel Ridersia ja muuta mukavaa


Tänään olimme kaupungissa, ja monenlaista siihen mahtuikin. Ensin kävin tytöllä,sen jälkeen kävimme yhdessä kirjastossa. Sen jälkeen menin torille, jossa oli puhumassa ja laulamassa Gospel Ridersit. Heitä kuuntelimme miehen kanssa.Kaksi noista esiintyjistä oli meille tuttuja.Sen jälkeen kävimme vielä Soppakirkolla syömässä. Kotiin tultuamme pitikin ottaa pienet nokoset. Ja herättyä oli kahvi tarpeen :) Mies jo kerkisi lähteä lenkille.
Illalla olemme menossa pitämään hartautta, ja eräs ystävämme tulee myös mukaan. Hän oli eilen käymässä meillä ja harjoittelimme pari-kolme laulua sinne. Hän oli halunnut ilahduttaa meitä ja toi tuliaisiksi uusia perunoita, puutarhamansikoita ja pensasmustikoita! Nam!

Torstai terkuin Sesse! Ps. Olkoon sinun torstaisi toivoa täynnä <3

4 kommenttia:

 1. :) Teillä oikia lomatunnelmat/ihanan kesäpäivän vietto:))
  Meillä varastonjärjestly touhu täyessä käynnissä,tänään huili-päivä,vain jotain kevyttä,oven kannattajana,isännys innostui vaihtamaan varastoon uuen oven.välillä syötiin mansikoita/vesimelonia,ja suolukkaa:)
  ...taas perjantai...
  Oletkos osallistunut Arvontaan,leikkimökissä (su 15.päättyy)

  VastaaPoista
 2. Meillä oli yksi osa Gospel Riders porukasta maanantaina. Mekin käytiin kuuntelemassa heitä.
  Isäntä kuuluu heihin, mutta ei ole koskaan ollut noilla kierroksilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa kuulua heidän kesiin monesti nuo kierrokset. Meidän srk:ssakin on ainakin yksi joka kuuluu Gospel Riderseihin, ei hänkään ollut nyt tuolla paikalla.

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)