Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 4. kesäkuuta 2018

Myllypuistossa
Olimme eilen vanhalla kotiseudullani Karkkilassa seurakunnassa. Samalla reissulla sitä ennen käytiin pitkästä aikaa Myllypuistossa. Siellä on niin ihana, jotenkin paratiisimainen tunnelma. Kuvia tuli tietysti napsittua, vaikka kuviin ei saakaan vangittua sitä tunnelmaa...tuuheaa vihreyttä, kosken kohinaa ja joen solinaa, lintujen laulua ja auringon paistetta...Ihana kävelysilta menee joen/kosken yli.

Sen toisessa päässä on vanhan myllyn paikka ollut.

Tässä kohtaa joki on haarautunut hetkeksi...Tuolla Myllypuistossa kävin ensimmäisen kerran joskus koulu/teini-ikäisenä, ja minusta se oli silloin(kin) ihmeellinen paikka, kun en ollut ollenkaan tiennyt koko paikasta silloin...kun se on aika piilossa, eikä itse asuttu keskustassa. Muistaakseni esittelin sen sitten äidille ja siskollekin :)Nyt edellisen kerran olimme käyneet siellä muistaakseni silloin kun kun keskimmäinen tyttö oli teini-ikäinen... Tämä kuva siltä kerralta. Siitäkin on aikaa vierähtänyt, koska hän tänään täyttää 30 vuotta! Onnea vaan hänelle :)Aika menee kun iltamissa...sitä nopeammin mitä vanhemmaksi itse tulee.

Seurakunnassa oli ehtoolliskokous ja halusin kertoa/todistaa siitä, kuinka kuukausi sitten ehtoolliskokouksessa halusin ottaa ehtoollisen sananmukaisesti terveydekseni (ikävien vatsavaivojen vuoksi) ja nyt on vatsa jo kuukauden ollut hyvässä kunnossa, kiitos Herralle. Hän on sama eilen ja tänään!

Siunattua kesäpäivää <312 kommenttia:

 1. Upea koskipaikka! Vehreä tosiaan paratiisitunnelma. Ihanasti auringonvalo siivilöityy vehreyden läpi. Tuolla on varmaan miellyttävää helteelläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä muuten olikin mukavan viileää, vaikka muuten eilen oli vielä aika kuumaa...

   Poista
 2. Nätti paikka vaikka mulla sattuu olemaan siitä ilävä kokemus kun yks jätkä vei mut sinne väkisin aikoen raiskata mut siellä silloin kouluaikana. Onneksi pääsin pakoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi! Sielläkin paratiisissa oli siis "käärme" :(

   Poista
 3. Tosiaankin paratiisimainen paikka!

  VastaaPoista
 4. Todella hieno paikka ja sinulle muistorikaskin:) Tykkäisin itsekin.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)