Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 29. kesäkuuta 2018

Kun ei raha kelpaa...


Eilinen oli "touhua täynnä", tänään sen sijaan en ole edes ulkona käynyt ja koko päivän on väsyttänyt.


Tosin satoi puoli päivää vettäkin.
Eilen olin kaupungissa, ensin tyttöä auttamassa siivouksessa, sen jälkeen hartaudessa ja soppakirkossa. Muutama tunti kotona ja sitten illalla hartautta pitämässä päihdeongelmaisten toipumisasuntolassa. Ihan hyvä tilaisuus olikin. Ystävät mukana siellä, osansa kantoivat hartaudesta.


Tänään vain kotona, sisällä. Mieskin kotona, niin ei tullut siivottuakaan. Uusia perunoita ja porsaankyljykset, sen jälkeen muffinssi kahvit. Yksi nuori mies oli tänään kylässä, huomenna tulossa toiset vieraat. Lukemista, Doc Martin ja vähän ompelua. Tavallisuudesta poiketen ei seurakuntaakaan tänään, ovat lastenleirillä.
Ystävä soitti. Laskut tuli maksettua. Yksi lasku vaan ei suostunut maksettavaksi, ei nettipankki suostunut hyväksymään viitenumeroa,vaikka kolme kertaa yritin. Soitin siitä firmaan, vaan ei oikein apua tullut asiaan, netistä neuvottiin apua hakemaan omasta palvelusta, vaan en sen salasanaa enää muista, kun en sitä ole käyttänyt. Otti päästä! Mies ehdotti, että yritän maksaa uudellen huomenna, teen niin, vaan tuskin se miksikään on muuttunut. Kun ei raha kelpaa...


Nyt ulkona paistaa aurinko, vaan kohta pääsee nukkumaan :) Tai siis lukemaan ensin. Eipä tässä muuta, kuin hyvää viikonlopun alkua!8 kommenttia:

 1. Tuo on harmillista,kun ei raha kelpaa,ei enää henkilökohtaista palvelua,katso www ja jätä viesti automaattiin,voi surku :(
  Aurinkoista ja mukavaa viikonloppua,Sesselle!!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se oli kurjaa kun se vastaaja, nuorimies, ei osannut sanoa mistä johtuu, kun kaikki numerot oli moneen kertaan tarkastettu ja se näki sen laskun kyllä sielläkin...

   Poista
 2. Tietotekniikan kanssa on hankalaa, jos joku homma ei toimi. Sitten siihen kuluu paljon aikaa. Toivottavasti saat sen pelittämään.
  Mukavaa, että sait lepäillä, sadepäivänä voi jotenkin hyvällä omallatunnolla vaan lorvailla, ei tunnu niin syntiseltä kuin hienolla säällä :-D

  VastaaPoista
 3. Sadepäivä täälläkin sujui samoissa merkeissä. Siivosin minäkin. (Voikun oliskin kissa, sais köllötellä noin)
  Tänään katselen pihalle, äsken satoi taas. Eli mieleen tuli mullakin, että jos kokeilis ompelua.
  Se on tosi tarkkaa noiden numeroiden kanssa, ne on oltava kaikki oikein just eikä melkein. Toisaalta hyvä kun ei ihan helppoa ole väärälle tilille maksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki numerotkin oli tarkistettu moneen kertaan...no täytyy yrittää tänään uudestaan...

   Poista
 4. Hei Sesse,
  kokeile laittaa viitenro viestikenttään. Kirjoitat siihen vaan viite ja naputat nron.
  Se viitehän on laskennallinen luku, mutta en enää muista miten se laskettiin...:) . Saattaahan olla, että kaikissa laskuissa ei viestikenttää olekaan.
  " eläkeläinen pankista2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neuvosta! Teen niin jos ei muuten onnistu :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)