Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 25. kesäkuuta 2018

Kaikenlaista valituksen aihetta :(








Tällaiset makuupussit oli meillä 70-luvulla. Olivat tuulettumassa yhtenä päivänä, kun mulla oli ne tyrkyllä roskalava-ryhmässä, vaan eivät kelleen kelvanneet. No muistojahan noissakin pusseissa on.






Eilisen lintuparven sijaan oli aamulla pellolla kaksi kurkea. Yö meni vähän huonosti. Jouduin yöllä siirtymään pikkuhuoneen laverille, kun vatsa oli niin sekaisin, että piti juosta koko ajan vessassa, ja pysyä sen lähellä.





Meni useampi tunti valvoessa. Sitten kun suolisto oli tyhjä sain nukuttua, kun olin ensin ottanut särkylääkkeen issias-kipuun, joka minua on myös vaivannut jo useamman päivän. Se issiashermo vetää kipua tuohon oikeaan jalan ulkosivuun. Lisäksi teltalla jalkaan saadut hyttysen pistot on jotenkin tulehtuneet. Jalka on ollut punainen ja kuumottava tuosta päkiän päältä. Sattui ekana iltana teltalla olemaan ihan ohuet nailonsukat, niin kuinka ne onnistuivatkin pistämään kaikki melkein samaan kohtaan! Hydrokortisonia olen siihen laittanut. Silti se on kipeä ja kutisee.
Ei ihme , että itselläkin on jo ärtyisä olo.






Pistoja vieriviereen.













No mutta, etiäpäin sano mummo lumessa! Onneksi ei sentään sitä ole, lunta meinaan. Meidän piti mennä tänään jakamaan lehtiä postilaatikkoihin, mutta en tuon yön jälkeen jaksanut, niin mies kävi yksin ja toi mulle samalla allergialääkettä, kun se on ollut loppu ja nuha(kin) on vaivannut koko ajan. Se nyt onneksi loppui :)





Mutta eiköhän se tästä taas. Eilen käytiin katsomassa "kesänaapuri-hevosia" , niitä on lenkin varrella jo ainakin 10 kpl, hevosia ja poneja :)

4 kommenttia:

  1. Onpa paukamat. Itikat ovat olleet kyllä nälkäisiä tänä kesänä. Ja tunkevat laumoittain sisäänkin. Ei sitä talvella muista, miten kiva kesällä :(

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on 70-luvulta oleva sininen makuupussini vielä käytössä:) Se on vähän erilainen malliltaan kuin nuo sinun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille on aika monta makuupussia kertynyt, nuo ovat ne vanhimmat, ex-miehen kanssa noissa oltiin teltassa, sen jälkeen ne olivat vanhemmilla lapsilla teltassa seurakunnan leirillä :)

      Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)