Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 14. kesäkuuta 2018

7 X tervetuloa
Kuvasin huvikseni noita tervetuloa kylttejä, kun niitä on kertynyt sinne tänne. Jos lähdetään tulemaan pihatieltä, niin ensimmäiset on heti kohta vastassa.

Tämä on tullut alunperin meidän entisen mökin mukana. Se oli siellä leikkimökin oven päällä valmiina kun sen ostimme.Seuraava on ostettu kirppikseltä yhtä omakotitaloa varten, vuosia sitten, joka sitten kuitenkin peruuntui. Tämä on jo hajonnutkin välillä ja olen itse tuunannut sen.Eteisen ikkunassa ulospäin näkyvä kyltti taitaa olla minun ihan uutena ostama.Tämä on miehen ostama. Ulko-ovessa.Tämä on pihan suojaiseen nurkkaukseen tultaessa. Alunperin edesmenneen äitini kesämökin ovesta.Tämä on sieltä nurkkauksesta myös, joku vanha kierrätyslöytö.Yleensä on kuistillakin ollut tervetuloa-kyltti, mutta nyt ei taida olla kuin tuulikelloja ja muita ripusteita.Eteisestä keittiöön tullessa on vielä yksi tervetuoa. Tuo on myös minun uutena ostama.

- - -

Illalla on viimeinen Kylätalo-tilaisuus ennen kesätaukoa. Minun piti valmistaa sinne pikkuinen "sana", kun mies on siellä vastuussa, kun alkuperäinen puhuja ei ehdikkään tulla, niin mies pyysi minuakin jotain sanomaan.
Tänään on muutenkin jo kolme kertaa soinut puhelinkin, ja vielä itse täytyy soittaa sille mummelille, joka haetaan tilaisuuteen.

Työ-ja elinkeinotoimistostakin soitettiin tänään , että ei se työkokeilu siellä ompelimossa onnistukkaan, että katsotaan sitten "syssymmällä" jos johonkin muualle pääsisi. No, minä olen tuon jo aikaa sitten ihan "Suurempiin käsiin" jättänyt koko asian, haluan johdatuksessa kulkea :)


Eilenkin oli muuten varjelus mukana, kun saunaa lämmittäessäni liukastuin, ja kallistuin rautaista puunkantotelinettä päin (joka oli vanhan padan päällä), sen terävä kulma repäisi palkeenkielen käsivarteen...onneksi ei pahempaa :)

Hyvää viikonlopun alkua!

8 kommenttia:

 1. Hyvää viikonlopun alkua sinnekin! Onneksi et satuttanut itseäsi pahemmin! Kun osaisikin aina jättää asiat niin, kuin sinä tuossa työkokeilujutussa! Ehkä olisi vähemmän huolehdittavaa, kun luottaisi enemmän johdatukseen.

  Teille tullessa saa vieras tuntea itsensä hyvin tervetulleeksi:) Meillä ei ole yhtään sellaista kylttiä, ei vain ole tullut ajatelleeksi koko asiaa. Voisi ihan kuvitella, että kai niitä olisi kirppiksellä silmiin voinut osua.
  Joku ihmetteli joskus meillä käydessä, kun seinillä on niin monia kelloja:) Suurin osa niistä ei toimi. Ne on vain kivan näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran eräs ystävämme (yksinäinen mies) ihmetteli kun meillä oli olohuoneessa 4 kelloa, kolme seinillä ja yksi pöydällä, sanoi että hänellä ei ole ollenkaan olohuoneessa muuta kuin kännykän kello, että olisi helpompi katsoa seinältä, niin annoimme hänelle yhden seinäkellon, joka oli alaunperin tullutkin talon mukana meille :) Meillä ei voisi pitää toimimattomia/seisovia kelloja, kun mies menisi ihan sekaisin ajoista :D

   Poista
 2. :) teille vieraat ovat "sydämmestään Tervetulleita":)
  voi mikä vahinko,onneksi selvisit säikähdyksellä.
  ...niin vain päivä kerrallaan....
  mukavaa torstai-iltaa!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa-kyltit vastaanottavat tulijan lempeästi. Meillä ilmoitetaan Jymy-Jamin kuvalla vieraat tervetulleiksi.

  Onko työhönkutsu raskasta odottamista? Odottele ihan rauhassa, aina sitä jotakin ilmaantuu, Sinulla näyttää olevan tuo seurakunta tärkeä asia elämässäsi. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se enää ole raskasta, kun olen jättänyt sen "Suurempiin käsiin" :) Ja ihan kiva kun saa kesän olla kotona :)
   Usko ja seurakunta ovat minulle tärkeitä ja mukavia asioita. samoin sinulle hyvää viikonloppua Anneli !

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)