Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Vivamossa
Tänään oltiin ystävän kanssa Vivamossa katsomassa näytelmää Paratiisin portit.

Hyvä näytelmä oli ja paljon katsojia. Se vaan aiheutti sen, että ei aina nähnyt ihan kaikkea, jos istui takana. Se on vaellus-näytelmä ja oli neljässä eri paikassa. Kahdessa viimeisessä paikassa jäätiinkin seisomaan, niin näki paremmin ja saattoi hakeutua vähän varjoonkin.(Kun edellisessä paikassa oli ollut tosi kuuma auringonpaiste).


Vivamossa on tosi kaunis luonto ja puusto kukkivine omena- ja kirsikkapuineen. Järvi rantoineen ja Hiljaisuuden puutarha, joka on ihana rauhallinen paikka. Mulla oli kännykkä pois päältä ja eikä muutenkaan tullut otettua kuvia, joten laitan tänne vanhoja kuvia Vivamosta, tuolta arkistostani.
Nuo kuvat Hiljaisuuden puutarhasta aiemmilta vuosilta. Vivamossa on myös lampaita ja aasi, joskus on ollut kaksikin. Tämä on myös vanha kuva...
... en tiedä mikä aasi tässä on , mutta nytkin Vivamossa on Judit-aasi, joka on mukana näytelmässäkin.Eipä tässä muuta, kohta tulee uutiset. Ja kahvia vois juoda, vähän väsyttää...


4 kommenttia:

 1. Näytelmästä en osaa sanoa mitään, mutta aasit ovat tosi kivoja! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo hiljaisuuden puutarha.
  Oispa mukava joskus seurata "ulkoilma -näytelmää".olen kaikista noista pihalla:)
  no miltäs sukka-brojekti näyttää,:)?
  Mukavaa alkavaa viikkoaja hyvää vointia sinulle Sesse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vivamossa (Kansan Raamattuseura) on ollut/on paljon noita vaellus-näytelmiä ulkona. Mutta sinulle kaukana kyllä... ehkä lähempää löytyisi vastaavia :) Kiitos, sukkaprojektista tulee kohta tietoa blogissa :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)