Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

torstai 3. toukokuuta 2018

Kukan alkuja (akan kultuja :)
Vähän sanaleikkiä. Tänään ihanan lämmin sää (+15), hiki tuli lenkillä. Puolipilvistä.
Kuvailin niitä kukan alkuja pihasta. Keltaiset krookuksetkin on löytyneet!

Ja violetteja on noussut lisää.


Mininarsissit kukkii verkon alla suojassa kissoilta, jotka pitivät aluetta hiekkalaatikkonaan.


Tulppaaneja on tulossa, jos vaan jaksavat kukkia, viime vuonna tuli nuput, mutta eivät jaksaneet avautua...johtuisko siitä, että ovat ruusupensaan juurella...jos se vie kaiken ravinnon maasta.Talon vanha täpläimikkäkin on jo avannut muutaman pienen kukan.


Ja ruohosipuli kasvaa jo näin hyvin. En vaan tiedä kestääkö mun vatsa enää sipulia...yhden varren kyllä maistoin.Tavallista huonommassa kunnossa on tuo vatsa ollut. Nyt ajattelin kokeilla syödä vaan kauraleipää (vatsaystävällistä), vaikka himoitsenkin tummia reissumiehiä, se tumma on niin hyvää. Kahvin olen vähentänyt puolella, en mielellään sitä kokonaan jättäisi, kun olen niin väsynyt ollut koko ajan, että saisi ainakin jotain piristettä.


Tänään illalla taas Kylätalolle Ilosanoman iltaan. Ystävä toi leipomuksensa meille, kun ei ollut varma pääseekö itse tulemaan tai tuleeko myöhässä. Niin minä vien ne sinne. Mukavaa päivää ja iltaa teillekin:)

11 kommenttia:

 1. Hei! Olen lukenut blogiasi ja sinullakin tuntuu olevan usein vatsaongelmia. Onko sinua tutkittu heliko-bakteerin varalta? Itse söin juuri häätökuurin, ja ainakin närästys hävisi.:-D Valoisaa kevättä! Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä joskus, samoin on tarkastettu keliakia ja laktoosikin muistaakseni. Kiitos samoin Anni :)

   Poista
 2. Kauniita kukkia ... perässä tullaan :)

  VastaaPoista
 3. Kauniisti siellä kukkii.
  Toivotaan että vatsa paranee.

  VastaaPoista
 4. Istutin pihalleni syksyllä monta sipulia ja vain laimean väriset krookukset nousi. Haikeana katselen kukkiasi : ) Toivottavasti menet vatsastasi lääkäriin. Itse olen kärsinyt vatsakipuja koko ikäni ja taas tuntuu pahenevan. Se on kurjaa. Ei lannistuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että stressi asioista pahentaa sitä.. olen miettinyt lääkärin menoa, mutta.. mutta.. tuntuu että ne nuoret mieslääkärit odottaa, että pitäisi olla pää kainalossa ennenkuin tarviis lääkäriin tulla...

   Poista
  2. Ja varsinkin kun aiemmin sanoivat että ne on vaan toiminnallisia vatsavaivoja...että sitten ottaa yhteyttä jos on ulosteessa verta tai laihtuu paljon... vaikka itsestä tuntuu, että silloinhan se olisi jo hälyyttävää!

   Poista
 5. Löysin muutama päivä sitten pihalta kasvin jota ihmettelin. Täällähän olikin sulla tuo sininen, jossa on samanlaiset lehdet. Kenties se minunkin on sama. Laitan jutun näkyviin nimellä Mikä ihme tuo on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ainakin krookus, lehdet on ainakin samanlaiset, saattaa se sinunkin olla krookus!

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)