Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 4. toukokuuta 2018

Ihana yllätys ja muuta höpinää




Hyvä ilta oli eilen Kylätalolla, 14 henkeä taisi eilen olla. Tänä iltana onkin sitten vuorossa ystävän tuuraus pyhäkoulussa, eli mulla on askartelu.
Tämmöinen helikopteri olisi tarkoitus tehdä, olen tehnyt paljon esityötä valmiiksi, jos sattuu olemaan paljon pikkuisia pyhisläisiä. Ikärajahan on 4-8 vuotta, mutta ainakin silloin kun itse vielä olin pyhiksessä, se oli aika liukuva...













Toinen pyhis-ope, jonka kanssa en ole koskaan pitänyt pyhistä (mutta tunnen hänet muuten kyllä) pyysi että tulisin jo tuntia aiemmin, että voitais sopia kaikki valmiiksi. Hän pitää siellä nukketeatteria, en tiedä pitääkö minun osallistua siihen myös.






Sain eilen ihanan synttärilahjan ystävältä, lahjakortin kampaajalle, wau! Sen tarpeessa olinkin, kun ties koska olen viimeksi käynyt... Olinkin miettinyt koska olisi varaa mennä lyhentämään hiuksia, kun ne on mennyt niin huonoon kuntoon. Tänä aamunakin läksi taas kourallinen hiuksia, niinkuin suunnilleen joka päivä. (Synttärit on vasta ensi perjantaina kyllä, 61 v :)














Ja kauniin keväisen kortin.















Katselin tänä aamuna kiikarilla jäniksiä pellon saarekkeella (jossa on koivu ja kasvillisuutta) siellä kisaili 3-5 pupua :) Sitten kun läksin Elmon kanssa kävelylle ja olin takaisin tulossa, niin se viisi pupua tuli meitä vastaan, jonkin matkan päässä toisistaan...osa tiellä ja osa tien vieressä, yksikin pinkaisi melkein Elmon nenän edestä tien yli, onneksi Elmo oli kiinni :) Vaikkei sillä paljon mitään metsästäjän vaistoja olekaan. Ehkä se olisi halunnut vaan leikkiä sen kanssa niinkuin kissojenkin.







Pari kurkea oli myös pellolla. Ja pihan lintulaudan alla on myös ollut porukkaa: punatulkku,peippoja, tali- ja sinitiaisia, västäräkki, mustarastas, harakka ja jopa orava (kun sinne olen heittänyt leivänmuruja ja vähän auringonkukan siemeniä) ... ihania eläin ystäviä.






Mukavaa perjantaita ja viikonlopun alkua <3

8 kommenttia:

  1. Söpö helikopteri! Toivottavasti kerho sujuu mukavasti. Hyvää synttäriä jo etukäteen! Ihana lahja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä siitä selvittiin, vaikka olikin paljon juuri niitä pieniä pyhisläisiä ja vähän liian vaikea askartelu heille...

      Poista
  2. Kiva askarteluidea, kaunis kortti.
    Kyllä hiuksia kannattaa välillä leikata, mulla ainakin lähtee hiuksia jos pidän pidemmän tauon leikkausten välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti se leikkaus auttaa siihen hiusten lähtöön :)

      Poista
  3. Onpas kiva päivä luvassa, hieno idea ja lasten kanssa askartelu on niin mukavaa! Ihana lahja, hemmottelua♥ Onnea jo etukäteen ja oikein mukavaa päivää sekä alkavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
  4. Mukava askartelu hetki tulossa.
    Oi```miten ihana ystävä sinulla.
    Minäkin näin kaksi joutsenta lensivät niin matalalla,että hyvän kuvan oisin saanut,kamera ei mukana.
    ja
    Lämpöiset onnittelut ,merkkipäivän johdosta :)
    ja Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)