Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 11. toukokuuta 2018

Hieman romanttista ...ja vähemmän romanttista




Tänään siivoilin ja samalla muutin ylä-aulan sohvaa hippusen verran romanttisemmaksi :) Nuket saivat lähdön vintin puolelle, koska halusin sohvalle tilaa, jossa voi ottaa vaikka kesä-päikkärit...ja otinkin...no, en nukkunut, mutta loikoilin ja kuuntelin Nina Åströmin levyä (Hilja Aaltosen runoihin) Avoin taivas. CD on makkarissa ja mulla oli ovi auki kuunteluun.












Laitoin viime vuoden synttärilahja-peiton vasta nyt käyttöön, kun se on niin ihana, ja ajattelin että tuossa ei Elmo revi sitä kynsillään, niinkuin alakerran sohvilla. Ihana Ruusu-viltti <3 Nallet saivat jäädä selkänojalle.













Vintistä toin pikkukaapin sohvan viereen. Ja tuossa pikkuisessa matkalaukussa on nuken vaatteita.





















Vähemmän romanttista on pikkuhuoneen (askartelu huoneen) siivous. Siellä on niin paljon tavaraa sängyn alla ja muissa nurkissa, että kun siivouksen ajaksi pitää ottaa ne pois, että saa imuroitua, niin silloin laverisohva ja pöytä näyttävät tältä, kääk!




















En tiedä mitä tekisin tuon askarteluhuoneen kanssa, kun se on niin sikapieni, välillä vien osan vinttiin ja sitten taas kun jotain tarvitsen ja haen, niin ne jää taas tuonne...niinkuin matonkuteet (virkkaukseen), nahkapalat (askarteluun) ym. ym. Haluaisin, että kaikki olis käden ulottuvilla, kun inspis iskee. Onneksi ompelutavarat on enimmäkseen yläkerran makkarissa.Välillä pikkuhuone joutuu toimimaan myös vierashuoneena. Silloin yritän sitä siivota kyllä :)





Mukavaa päivää,tänään en ole vielä kerinnyt ulos, muuta kuin pyykkinaru-reissulla ja postilaatikolla. Pitäis varmaan käydä Elmon kanssa lenkillä... Elmo on makoillut pihalla vahtina, tosin tällä hetkellä se makoilee pikkuhuoneen lattialla :)

8 kommenttia:

  1. Nyt voi olla kohta jo liian kuuma käydä lenkillä, ihan ihmeellistä!
    Todella söpö tuo ruusullinen leponurkkaus ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika lämmin oli lenkillä, mutta tulipahan tehtyä...emme siis juokse vaan kävelemme Elmon kanssa :)

      Poista
  2. kaunis ja tosi romanttinen nurkkaus:) aivan ihana ruusupeitto:)

    työhuone saakin olla vinksin vonksi;),pölyt vaan pois:)

    Lämmintä on meilläkin +22.
    nyt kasvihuoneeseen,tonkimaan
    Laitoin sähköpostia!:)
    ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Tutun näköinen peitto mulla on itelläni niitä 3 kun ne on tosi ihania siks ostin sullekkin sellasen kun se ei mene mikskään ees pesusssa. ♥️♥️

    VastaaPoista
  4. Näyttää niin viihtyisän kesäiseltä tuo sohva; kesän päiväuniin juuri sopivalta:)

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)