Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 28. toukokuuta 2018

Erilaisia asuja, ennen ja nytJoku kaipasi lisää asu-kuvia, niinpä tein muutamasta ihan oman postauksen :)Tätä tunikaa mulla ei enää ole. Taisi olla tytön entinen...ihan hyvältä näyttää kuvassa, mutta ehkä en vaan jotenkin tuntenut sitä omakseni...

Tässä kirppislöytö-hame yhdistettynä jo vuosia sitten kirpulta ostettuun puseroon.Paita ja hame tyttöjen entisiä, pitsitoppi kirpulta.


Tämä hame tunikasta (kirpulta joskus ostettu) tehty ja neulepusero kirppikseltä.


Ilmaiseksi saadusta tunikasta tehty tämäkin hame ja paita tytön entinen.

Vielä ihana sininen pitsitunika, kirpulta sekin, farkkujen kanssa. Myös farkut ja tunikan alla oleva turkoosi pusero kirppikseltä. Tämä asu minulla oli miehen siskon synttäreillä.
Ja viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä, viimevuotinen 60-vuotis synttäriasuni.Mustavalkoista, nämäkin kaikki kirppikseltä joskus aikoinaan ostettu. Minun asuissani "juoni" on vaan vaatteiden yhdistelemisessä. Ja mielellään joku naisellinen elementti mukana, pitsiä, röyhelöä tai jotakin...pehmentämässä asua.

4 kommenttia:

 1. Osaat yhdistää,vaatteita,tyylikkäitä asuja.
  Ei se mistä ostettu tai minkä hintanen?Sinä Sesse! osaat kantaa vaatteet:)( näin minulle ammattikoulussa opettaja sanoi,vuonna-74)
  Pitää olla pukeutumis ;)silmää....saanoo nainen joka on aina rönttä-vaatteissa kotona,housut jossa paljon taskuja,ja t-paita,;)

  VastaaPoista
 2. Tässä oli montakin kiva yhdistelmä:) Tuo synttärikuva on tosi hyvä ja tykkäsin tuostakin ruskeasta asusta. Ja tuo, jossa oli valkoinen yläosa ja musta hame isoin kuvioin, oli yksi suosikkini:)

  VastaaPoista
 3. Ihania asusteita! Olet kaunis♥ Aurinkoista päivää♥

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)