Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

keskiviikko 23. toukokuuta 2018

EilispäivääEilen olimme ensin kaupunkireissulla. Muutama pieni kirppis-ostos tuli tehtyä ja pientä askartelujuttua tarjouksesta. Viimeinen tavallinen ruokailu oli luterilaisella srk:lla ennen kesätaukoa.
Myös kirppis, jossa yleensä olen käynyt kaupunkireissulla, on lopettamassa, harmi!Illalla kävimme Salossa, jonne miehen näytelmä-kaveri oli meitä pyytänyt. Siellä oli Afrikan Risti ry:n-ilta. Kerrottiin ja näytettiin kuvia Nabibian orpokodista, oli kuvaelma lauluineen ja runoineen, yhteislaulua ja kahvit. Siellä oli sattumalta myös miehen toinenkin näytelmä kaveri vaimonsa kanssa, ja he pyysivät vielä lopuksi meitä Heseen iltapalalle, halusivat tarjota. Seurakunta-talolla oli upea puu-veistos, olis voinut ottaa kuvan, mulla vaan oli kännykkä jätettynä autoon.
Salo on kiva kesäkaupunki, ja ajateltiin mennä sinne muutenkin joku päivä "hengailemaan"...ja siellä on kivoja kirppiksiä myös :)

Tänään on miehellä ja parilla kaverilla leivän/ruuan jakokeikka. Ai niin, siitä tulikin mieleen, että pitää mennä ottamaan kastike sulamaan pakasteesta. Odottakaa hetki.... Sulaa, minkä sulaa ja loput voi sulattaa mikrossa, olis nimittäin pitänyt ottaa jo eilen jääkaappiin sulamaan...vaan kun ei kaikkea muista.

Tämän postauksen kuvituksena kesäisiä kuvia pihastamme.Kaunista "kesäpäivää" (kai niin jo voi sanoa) tänäänkin :)

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia:) Minuakin on harmittanut kun suosikkikirppikseni Joensuussa myytiin toiselle kirpparifirmalle. Nyt se on pienempi ja muutenkin erilainen, eikä minua innosta yhtään käydä siinä. Viimeksikin kun Joensuussa oltiin, toiset kävivät, minä istuskelin autossa odottelemassa. Täytyy keksiä uusi suosikkipaikka:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmosta se välillä on, me ollaan "juututtu kaavoihimme" ja sitten tuntuu kun joku loppuu...että mitä sitten...kunnes taas tulee uusi asia :)

   Poista
 2. kauniita "kesä-kuvia",Suomihan on piiitttkä maa,vuodenajatkin avautuu eri aikaan,mutta hyvä niin,siellä missä puut,jo kukkinu.Meillä alkaa pensaat ja puut tehdä kukkaloistoaan:)
  Harmi se kirppaei.Meillä loppui kans tosi siisti ja hyvä kirppari,muutaman kilometrin päässä toinen,mulla vaan ei tuu käytyä.Olen MÄÄRÄNNYT ITSENI osto kieltoon ...toistaiseksi:)
  Pakaste pitää jääkaapinkin kylmänä,jos ottaa pari pakastetta jääkaappi ,käy jääkaappi harvalseltaan,huomioitu yö-tunteina kun uni ollu hekusassa.
  Oikein Ihanaa KesäPäivää,Sinulle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Suomi on tosiaan pitkä maa ja monenlaista säätä ja melkein vuodenaikaakin mahtuu :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)