Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

tiistai 1. toukokuuta 2018

Ei Vappua kummempaa
Tuollaisia kukkapenkkiin karanneita mustaherukan oksia laitoin yhtenä päivänä maljakkoon ja melkein heti niihin puhkesi pienet lehdet.


Meillä ei kauheesti Vappua ole vietetty, yks sima pullo juotiin eilen saunan jälkeen:) Ja tänään mies meni sinne ulkoilma-vappu-tapahtumaan, aamulla varsinkin satoi, niin en itse lähtenyt. Nyt oli sateessa taukoa, niin oltiin taas Elmon kanssa lenkillä.
Tämmöset silmut oli joissakin pensaissa. Tullessa muutaman oksan otin noiden edellisten seuraksi maljakkoon.
Mies tulee kohta kotiin, niin jos laittais vappu-lounasta, nakkeja ja salaatteja pääasiassa ja jos haluaa, niin eilistä lohikiusausta. Sitten kahvia ja donitsin. Mä taidan kyllä ottaa vaan kaakaota, kun tuo vatsa taas vähän vaivaa.

Leppoisaa vapunpäivää :)

8 kommenttia:

 1. Meillä on sateinen, harmaa ja viileä päivä-perinteinen vappu siis! :D Meillä ei myöskään vappua juurikaan juhlita. Simaa oli ja munkkeja-kaupasta ostettuna. Leppoisaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kauhean kiva vappupäivän sää ollut ja tänä aamunakin satoi...

   Poista
 2. Perinteistä vappuruokaa on ollut tarjolla, mutta laitettiin grillikin ekan kerran tälle vuodelle tulille. Tosin todettiin, että se tarvisi vähän huoltoa! Eilen onneksi sää oli kaunis. Käytiin pitkällä vappuajelulla! Tänään enempi lämmitetty sohvaa. Eikä parempaa säätä ole heti tulossa. Kevyttoppatakkia ei siis tarvitse vielä laittaa varastoon. Lasillinen kuoharia tuli nautiskeltua! Loput taidan jättää huomiseksi! Venni-kissa inhoaa mun vappupalloa ja yritti saada sen aamulla hengiltä. Ei ihan onnistunut! Hyvää vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun lapsista edes joku oli kotona asumassa, tuli laitettua ilmapalloja ja serpentiinejä...ei enää...

   Poista
 3. Hienot kuvat! Voi harmi sitä vatsaa:( Leppoisaa vappuiltaa ja alkanutta toukokuuta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy taas jonkun aikaa juoda vähemmän kahvia tai sen tilalla kahvikaakaota (puolet kahvia ja puolet maitokaakaota) :)

   Poista
 4. Kiva tuo ylinnä oleva kuva; vihertävät oksat, puuhella, emalivati. Meillä oli aikanaan koton tiskivatina jokin tuon tapainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin meillä oli myös lapsuuskodissa. Tuo ihana vati tuli talon mukana, tykkään :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)