Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

sunnuntai 13. toukokuuta 2018

ÄiditOnnea äideille!Äidinäidinäiti Kaisa.Kaisasta ei minulla ole paljoa tietoa, onneksi on sentään kuva.


Äidinäiti Anna


Anna-mummi on ollut nuorena pelastusarmeijassa, ja myöhemminkin oli harras uskova. Hänestä tuli ison perheen äiti.Äitini <3Ja minäkin olen kuvassa :) Äiti sai minut 27-vuotiaana. Hän kuoli vuonna 2004, 74-vuotiaana.


Meillä usko on kulkenut suvussa. Äidinäiti ja äiti ovat olleet uskovia, kuten minäkin. Vaikka joskus ollaan oltu kauempana uskosta , niin edellisten sukupolvien rukous on kantanut. Toivottavasti ketju ei katkea.


Siinä kolmen edellisen äidin ketju, nytkin meitä on kolme sukupolvea. Minä olen viiden lapsen äiti, kolme tyttöä ja kaksi poikaa. Muilla heistä ei vielä ole lapsia, kuin vanhimmalla tyttärellä on kolme lasta. Ja hänellä on kaksi poikaa ja yksi tyttö, joka nyt täytti 7-vuotta ja joka mahdollisesti on joskus tuleva äiti :)
Äidit <3 Onnea kaikille äideille!

8 kommenttia:

 1. Ihana äitien ketju. Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva äitienpäivä olikin, tai oikeastaan äitienpäivän aatto. Silloin kävivät kaksi tyttöä ja poika :)

   Poista
 2. Ihania kuvia♥ Toivottavasti sait viettää oikein mukavan äitienpäivän! Leppoisaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme lapsista kävi äitienpäivän aattona, se oli kiva :)

   Poista
 3. Äitien ketju:) Sain joskus sukuselvitystä äitini suvusta ja oli mukava katsella niiden tuntemattomien äitien nimiä. Kirjoitin jopa jollekin paperilappuselle sellaisen äitien ketjun, niiden äitien nimet järjestyksessään taaksepäin jotka saatoin tietää.
  Ei useinkaan tule ajateltua, että niiden aikaisempienkin äitien esirukoukset kantaa. Äitini isän äiti on kuulemma ollut uskova, jotain vapaihin suuntiin kuuluvaa. Pappani, hänen poikansa oli lapsena nähnyt hänet kastettavan. Hän ei ehtinyt kovin kauaa vaikuttaa lastensa elämään, kun kuoli jo melko nuorena ja lapset jäi miehensä kasvatettavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, vaikka he rukoilisivat vain lastensa puolesta, niin ne rukoukset voi vaikuttaa niin että lapset tulee uskoon ja sitten taas he rukoilevat lastensa puolesta ja niin edelleen :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)