Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 28. huhtikuuta 2018

Sarah Kay ja muuta romanttistaViime postauksen raskaasta aiheesta siirrytään nyt iloisempaan aiheeseen. Moni varmaan muistaa Sarah Kayn kortit 70-luvulta lähtien. Minusta ne olivat silloin nuorena niin söpöjä. Muutamia löysin ihan vintin isosta korttilaatikosta...en siis ole niitä kerännyt, mutta jokusen olen saanut postissa.


Tässä 70-luvulla tulleet. Tämä on vanhin minulla olevista. Postileimassa päivämäärä 15.12.-77. Tämä on kyllä aikojen saatossa kärsinyt, joku lapsista on vetänyt siihen viiruja ja ex-mies kirjoittanut meidän nimet siihen. Kortin on lähettänyt silloinen paras ystäväni.
Tämä seuraava kortti on samalta ystävältä, tästä ei näe päivämäärää, mutta meidän osoitteesta tiedän, että se on tullut vuonna -77-78.

Tämä alempi on näistä minun suosikkini. Postikortissa päiväys 7.12.79. Suloinen kortti.


Pari "uudempaa" Sarah Kay´tä


80-luvulta.Postileima ilmeisesti 4.8.-80. Tähän asti kaikki kortit on tulleet samalta ystävältä, hän taisi pitää näistä :)


Seuraava kortti on ilmeisesti käsialasta päätellen tullut Ruotsista serkultani, vaikka lähettäjän nimi on jäänyt pois. Ja osoitteen perusteella tämä on myös 80-luvulta.


Tämä kortti on käyttämätön ja minusta ehkä vanhempi kuin kaksi seuraavaa, jotka on jotain uudistuotantoa. Ja erinomainen lause, allekirjoitan sen :)
Näistä uudemmista en ole niin viehättynyt...

Laitan tähän vielä pari muuta korttia, jotka ovat kuitenkin myös tällaista vanhahtavaa, romanttista tyyliä. Ei siis Sarah Kayltä.Miss Petticoat, vuodelta -80
...ja iso kaksosainen kortti, Bonnie, vuodelta-85Seuraavassakin postauksessa ehkä jotain vanhaa :) Näkemisiin!


8 kommenttia:

 1. Kauniita nuo Sarah Kayn kortit ,minulla joku taulu.
  Tämä netti tuo iloa niin monelle:) tarkoitin blogit:)
  nyt saunaan,just sain imuroitua ja sitten synttäri kakusta laitoin pakkaseen ,lauantai saunakahvit ihan (nyt kakkupalan vuoro)ehdotun,puhtaisiin petivaatteisiin mukava kömpiä:)

  Hyvää lauantai -iltaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me mennään varmaan vasta huomen illalla saunaan,kun mies tulee tänään kotiin, en viitsinyt itseäni varten lämmittää :)

   Poista
 2. Kauniita vanhoja kortteja.
  Minulla on kaikki saamani kortit tallella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on laatikollinen niitä, vaikka esim. joulukortteja olen hävittänytkin osan jossain vaiheessa.

   Poista
 3. Minäkin tykkäisin noista ja joitakin kortteja mullakin on. Ja minulla oli silloin aikoinaan sellainen julistekin seinällä. Saattaa olla vieläkin jossain, en ole varma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin ( lapsilla oikeastaan) oli sellainen Sarh Kay-juliste, siinä oli muistaakseni pieni poika, taisi olla vanhimman pojan saama.

   Poista
 4. Ihanat kortit. Keräsin niitä 70-luvulla ja juliste oli myös. Eivätpä taida olla enään kotimökin kätköissä tallessa.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)