Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

maanantai 9. huhtikuuta 2018

Pikkuhiljaa sulaa...






Tässä Rasmus.







Niin se viikonloppu taas hurahti. Poika tuli perjantai-iltana, ja eilen vietiin hänet kaupunkiin veljelleen. Itse menimme samalla viemään tytölle maton ja katsomaan tuttavien ottamaa koiranpentua. Siellä kahviteltiin samalla. Lähdimme kotiintultuamme vielä käymään naapurikaupungissa seurakunnassa.







Tänä aamuna mies lähti aikaisin jo labraan, hänellä on huomenna lääkäri Helsingissä. Lähden silloin mukaan jos hän haluaa...
















Jokos teillä alkaa olla sulaa? Täällä ympäristössä on enemmän sulaa, meidän tontti on varjon puolella niin on aika luminen vielä. Etupihalle olen "tehnyt vähän kesää" rikkomalla jäätä ja lunta petkeleen kanssa. Samoin sinne lämpimään kulmaukseen. Syksyllä sinne jäänyt pöytäkin on jo sulanut irti, se oli pitkän aikaa yhdestä jalastaan jäätynyt kiinni lumikinokseen.

















Takapiha on vielä ihan luminen. (Ja pääsiäisen pajonoksat kukkivat sisällä :)















Paljon nähtiin joutsenia ja kurkia siellä naapurikaupunki reissulla. Ja ilmeisesti meidän lintulaudalla oli eilen kaksi peippoa. Puolikuuta peipposesta kesään, sanotaan, jotkut ovat jossain jo västäräkinkin nähneet.







Hieno sää oli kyllä viikonloppuna, lauantaina kauppareissulla jaettiin vähän TV7-lehtiä postilaatikkoihin, niin oli oikein kiva, keväinen sää. Nytkin alkoi paistaa aurinko :) Mukavaa kevätpäivää teille :)

8 kommenttia:

  1. Kyllä peipposia oli läpi talven lintulaudalla samoin ihana punarinta ja västäräkkejä on ollut myös. Kevättä sinnekkin kun se kyläily onnistuisi mutta jokin siinä mättää. . . En tiedä miksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No teillä on kevät sitten jo pitkällä linnuista päätellen. Mies on kolme seuraavaa viikonloppua taas harkoissa, jos jossain välissä pääset käymään...

      Poista
  2. Hei nyt huomasin et sullon ikkunassa samaa kangasta verhot kun mä tein mökin ikkunoihin kirpparilta ostamastani uudesta kangaspalasta siitä tuli myös pöytäliina sinne. Kiva sattuma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tuo sinertävä pikkukukkainen yläkuvassa? Tuo on mulla äidin peruja :)

      Poista
  3. Kivat kuvat! On siellä jo hyvin lumet sulanut, meillä ei vielä ollenkaan nurmea näy:) On kyllä kiva kun se kevät oikein todenteolla alkaa! Ihanaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
  4. Tuo vastapäinen pelto on ihan sula, ja kyllä tässä pikkuhiljaa alkaa sulamaan omakin tontti :)Samoin sinulle :)

    VastaaPoista
  5. Mahtava blogi! alan lukijaksesi!

    VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)