Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

lauantai 14. huhtikuuta 2018

Kuistia kevätkuntoonTulipa vihdoin laitettua kuistia keväisempään kuntoon. Vaikkakin siellä edelleen on auton lämmitysjohdot, tuhka-, hiekka-, ja linnusiemen ämpäri sekä tietysti miehen lenkkivaatteet ja työkaluja. Mutta sisustin sen minkä voin :) Tuli aika sinistä, ehkä lisään vielä jotain muuta väriä. Ja verhot ehkä vielä vaihdan...


Kuvapläjäys sieltä.
Joku linssilude tuli tielle :)


Kuistillakin , niinkuin meillä muuallakin, on lähes kaikki kierrätettyä tai saatua, kirppareilta, roskalavaryhmästä tai muuten saatu, tai itse tehty :)

10 kommenttia:

 1. Majakalla on merkityksensä ihmisten selviytymisessä! Hyvä koriste juurikin eteisessä/kuistilla. Olen tarjonnut montaa tavaraa paikkakuntamme roskalavalla, huonolla menestyksellä. Kierrätyksiin tai kaatopaikalle ne näyttävät päätyvän. Eilen vein Hopeen monta kassillista lelukaapin tavaroita, siellä ottivat kiitollisuudella vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo majakka kuuluu siihen vähemmistöön mitä olen ihan kaupasta ostanut vuosia sitten...ja siihen olen ollut tykästynyt :) Tuo kattotiilestä tehty majakka-taulu taas on kirppikseltä.

   Poista
 2. Oi miten ihanalta näyttää, niin kaunista ja ihana kesätunnelma! Tuo majakka on hieno! Leppoisaa viikonloppua ja auringon paistetta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Majakka on silloista lempiväriäni eli sinistä. Aika siniseltä näyttää kuistila nytkin,vaikka lempivärini ovat vaalenneet turkoosiin ja kevään/limen vihreään :)

   Poista
 3. Kuva kaksi on oikein onnistunut tämän nelijalkaisen kanssa. Ei olekaan mikään lude! Mitähän kiinnostavaa siellä näkyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että kun Hipsu tuli juuri silloin ulkoa, niin halusi vaan samaan paikkaan emännän kanssa :)

   Poista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)