Ilo elää

Olet tervetullut ja kommenttisi myös!

perjantai 27. huhtikuuta 2018

Kevään ensi kukkaset

Joka päivä näkee lisää kevään merkkejä. Leskenlehtiä ja sinivuokkoja olen nähnyt jo aiemmin... nyt yhtenä päivänä näin lenkillä ensimmäiset valkovuokot. Ja eilen huomasin ikkunasta jotain liilaa ja kappas vain, ensimmäiset krookukset olivat nousseet yllättäen maasta :)
Luulin jo ettei niitä tänä vuonna nousekaan.

Muuten ärsytti kun kissat olivat käyneet kukkapenkissä lannoittamassa sitä ja samalla pöyhineet ylös vanhoja mininarsissin sipuleita, joissa oli jo alut. Istutin ne uudelleen multaan ja peitin penkin verkolla. Jospa jaksaisivat vielä toipua. Kivahan se on ettei hiekkalaatikot sisällä ole koko ajan likaisia, mutta tarviiko sitä mennä mamman kukkapenkkiin !!
Ulkona on aurinkoinen sää ja sain sentään imuroitua ja raivattua pääsiäisjutut (vihdoin) pois. Postissa tuli ilmoitus, että sähkönsiirtomaksu nousee, sehän on muutenkin korkea, höh!

Mutta näillähän se on mentävä... mukavaa päivää teille!

6 kommenttia:

 1. Hei,
  kauniit kukkaset taitavat olla krookuksia :).

  mukavaa kevätpäivää t: Kymenlaakson mummo

  VastaaPoista
 2. Krookus on sievä kukka:)hento ,hauras.
  no mutta killit:)"jättäkää nyt mamman kukkapenkit rauhaan,meillä niitä möyhentää orava ja fasaanit.muistan ikinä yhen kukkataimien istutus jutun tein älyttömän ison työn,ruukutin kukat oikeilla paikoille,(työ tunteja monta...) lähettiin käymään isolla-kirkolla.ja kotiin tultua odotti kaaos.kurre oli piilotellut kukkapurkkeihin auringonkukan siemeniä,ja suurimman osan hentosista kukkataimeista nostellut ruukun ulkopuolelle:)arvaapa oliko kiukkunen ,siinä luin lakia kurreille:)
  muta ne sen kesän kukat "olivat parhaimmat" moneen kesään,kurren käsittelyistä huolimatta:),
  KOLME YÖTÄ WAPPUUN ON,,,,
  mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
 3. Sullakin on sinisiä krookuksia kuten mulla viime postauksessa.

  VastaaPoista

Ilahdun kun jätät viestin käynnistäsi, kiitos :)